A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Шановні мешканці Царичанського району !

Дата: 26.02.2020 13:11
Кількість переглядів: 1906

Фото без опису

      КНП «Царичанський ЦПМСД»  ЦСР інформує Вас, що в Україні  продовжується  медична реформа .

  У 2020 році на модель фінансування Національною Службою здоров’я України (НСЗУ) перейдуть медичні  заклади всіх рівнів згідно із Законом України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» .

   А це означає, що з 1 квітня 2020 року «гроші підуть за пацієнтом» не тільки до сімейного лікаря, а й на вторинну  й третинну ланки за спеціалізовану амбулаторну та стаціонарну допомогу; екстрену допомогу ; паліативну  допомогу та реабілітацію.

  Отримати безоплатну спеціалізовану допомогу пацієнти зможуть як у комунальних, так і в приватних закладах, а також лікарів – ФОПів, адже укласти договір з НСЗУ  зможуть медичні заклади  будь-якої форми власності.

   НСЗУ оплачуватиме екстрену медичну допомогу і госпіталізацію, коли вона необхідна. Екстрена  допомога  надаватиметься незалежно від того, чи є у Вас декларація із сімейним  лікарем, терапевтом чи педіатром.

   А от   щоб  безкоштовно отримати планову медичну допомогу, обов’язково мати декларацію  із сімейним лікарем, терапевтом чи педіатром (для дітей). Безкоштовно скористатися спеціалізованою допомогою пацієнт зможе, якщо матиме електронне направлення, у разі першого звернення - від свого сімейного лікаря, а надалі, впродовж лікування - від профільного спеціаліста.

   Тому, для тих, хто з будь-яких причин, поки що, не має свого сімейного лікаря – саме час його обрати та укласти з ним декларацію.

   На сьогодні в КНП  «Царичанський ЦПМСД» ЦСР укладено 19561  декларацій з лікарями первинної ланки,що складає 77% населення  Царичанського  району.

    Станом на 22.01.2020 р. КНП  «Царичанський ЦПМСД» ЦСР працює 13 лікарів  «первинки».

    В минулому  році в колективі  Центру первинної медико-санітарної допомоги почали працювати 2 лікарі – загальної практики сімейної медицини  (молоді спеціалісти).

    Для отримання інформації щодо можливості укласти декларацію  з сімейним лікарем або педіатром звертайтеся до реєстратури КНП«Царичанський ЦПМСД» ЦСР за телефонами: (056-90)3-27-60 ;           або 066-345-34-24.

 

 

З повагою, головний лікар «Царичанський ЦПМСД» ЦСР     Дениско Наталія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь