A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

«З любов’ю до жінок» . Вітання в старостинських округах Царичанської громади

Дата: 11.03.2020 11:07
Кількість переглядів: 1846

Фото без опису

7 березня 2020 року  в Новостроївському сільському клубі відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня. Жінок привітала староста Бабайківського старостинського округу –  Валентина Чвертка, депутат селищної ради – Любов Чорна  та завідувачка сільським клубом – Любов Пісоцька. Лунали веселі пісні, вірші, показували  цікаві сценки,  а для молоді  - святкова дискотека. На день раніше у Будинку культури с. Бабайківка  жінок привітали концертною програмою " Для Вас жінки". По закінченню святкових заходів і в  Бабайківці і Новостроївці для  жінок був подарунком солодкий стіл від депутата обласної ради Гошгара Аладдіна огли Мухтарова, старости Бабайківського старостинського округу, депутатів селищної ради  Кристаля  І.М. та  Чорної Л.О.

04 березня  в Юр'ївському сільському будинку культури  з нагоди Свята Весни і краси  було проведено шоу "Супер мама". Оригінальні конкурси та вікторини, справжні змагання підняли настрій і глядачам і учасникам . Номінації «Мама перукар», «Мама кулінар» отримали найактивніші  та найкращі на погляд  журі учасники.  У залі звучали теплі вітання для жінок, усі отримали солодкі призи та весняні квіти.

У Дубівському сільському клубі  до   свята  8 березня  проведено  святкову концертну програму. Привітали жінок з весняними святами  - депутат селищної ради Петро Сергієнко, завідувачка клубом  Тетяна Мазуркевич. Учасники художньої самодіяльності вітали своїми піснями та танцями, які були виконані з любов’ю для мам та бабусь. Діти подарували всім жінкам подарунки,  зроблені  своїми руками за допомоги Опацької Ірини.Приємний сюрприз для присутніх - солодощі та фрукти від директора агрофірми «Грант» В.Р. Феника.

 Михайлівських   жінок 07 березня у сільському  будинку культури привітали староста Володимир Лях  та депутат селищної ради Артур Шеремет. Неперевершені місцеві таланти подарували гарний концерт. Сільські актори та музиканти  створили  теплу атмосферу і забезпечили святковий  настрій. Вкінці свята – солодкі подарунки для жінок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь