A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Посилення карантинних заходів.

Дата: 20.03.2020 16:07
Кількість переглядів: 1539

     На Дніпропетровщині ввели надзвичайну ситуацію. Рішення прийняли на позачерговому засіданні Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На такі заходи пішли, аби не допустити подальшої епідемії коронавірусу в регіоні, будуть посилені правоохоронні засоби контролю наголосив очільник області Олександр Бондаренко. Комісія визначила епідемічну ситуацію на території Дніпропетровської області, спричинену коронавірусом, як надзвичайну ситуацію регіонального рівня природного характеру.
Нагадуємо, що  на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 року № 215, відповідного розпорядження голови виконавчого комітету  Царичанської  селищної ради  введено додаткові  міри щодо посилення карантинних заходів на території Царичанської  ОТГ.  
     Так, з 18 березня   на території  громади  призупинено  роботу закладів громадського харчування (окрім надання  послуг адресної доставки замовлення),  торговельного та побутового обслуговування,  фітнес- залів, закладів культури.   
     На період карантину на території громади, як і в Україні, дозволяється торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Дозволена робота  банківських  та страхових  організацій.  
         Наголошуємо, що  здійснення діяльності за вищезазначеними видами  дозволено, коли у суб’єкта господарювання відповідні види економічної діяльності внесені до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.  
На даний час про заборону роботи  на період карантину магазинів, кафе інших закладів,  які передбачають приймання відвідувачів  на території громади  повідомлено 95 суб’єктів господарювання. Список додається.
         Рекомендовано закладам побутового обслуговування, громадського харчування, магазинам, які будуть зачинені  на період карантину,  розмістити контактні телефони для споживачів для  організації замовлення товарів, виконання робіт та  надання послуг в індивідуальному порядку.
Наразі контроль за постановою уряду  щодо обмежувальних заходів покладено на  органи МВС, Національної поліції,  виконання розпоряджень місцевих органів влади  відповідно  покладено на відділення поліції  у регіонах.
           З огляду на надзвичайну ситуацію  обмеження є виправданими для захисту життя та здоров’я людей. З метою оперативного реагування та запобігання виникненню і поширенню коронавірусу на території Царичанського району 20 березня 2020 року відбулося засідання комісії техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому прийнято рішення щодо наповнення  благодійного фонду громадської організації «Об’єднання для майбутнього» Комісія та виконавчий Комітет Царичанської селищної ради звертається до підприємців та всіх небайдужих громадян прийняти активну участь у наповненні коштами благодійного фонду. Зібрані гроші будуть спрямовані на закупівлю засобів захисту та організацію роботи відповідних служб, які задіяні у надзвичайній ситуації.             
       Про всі надходження та витрати в рамках роботи ГО «Об’єднання для майбутнього» буде здійснюватись систематичний звіт.
Реквізити для перерахування:
ГО «Об’єднання для майбутнього»
р/р UA263052990000026001050503043
МФО 305299
Код ЄДРПОУ 37730646
Призначення платежу: благодійний внесок
                                                                                                                           Виконавчий комітет
                                                                                                                           Царичанської селищної ради

Список ФОП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь