A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Шановні мешканці Царичанської громади!

Дата: 24.04.2020 10:54
Кількість переглядів: 2291

Фото без опису

      Ми вдячні Вам за  розуміння ситуації та проявлену свідомість під час святкування Великодня. Нагадуємо, що пандемія не завершена  і поки що не знижує  темпів. Станом на 24 квітня   за офіційними даними на території району осіб, з підозрою на коронавірус не зареєстровано, проте, кількість підтверджених випадків по Дніпропетровській області  становить  вже 195  осіб.  Найгірша ситуація у Першотравенську,  також  є зареєстровані випадки у Дніпрі, Кривому розі, Новомосковському, Петропавлівському, Апостолівському  районах, у м. Кам’янське та смт. Підгороднє.
      Щоб не допустити такої ситуації в нашій громаді, звертаємось до всіх жителів та священнослужителів нашої територіальної громади, проявити свідомість і під час Поминальних днів.
      На виконання доручення Прем’єр-міністра України, постанови Головного державного санітарного  лікаря України  «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в поминальні дні» від 21 квітня 2020 року,  протоколу   Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та  рішення  районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 23 квітня 2020 року,  рекомендовано закриття для відвідування кладовищ на період карантину, крім випадків здійснення поховання померлого за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил.
        Виходячи із вищезазначеного,  прохаємо утриматись від відвідування кладовищ та проведення панахид на кладовищах священослужителями, обмежити поминальні заходи безпосередньо  на територіях цвинтарів та в інших меморіальних місцях.
       Наголошуємо, для представників релігійних організацій та громадськості, що пропоновані заходи є цілком відповідними до практики, застосовуваної іншими європейськими державами в рамках боротьби з коронавірусом, та є навіть суттєво м’якшими, аніж ті, до яких вдаються в цих країнах, повністю заборонивши релігійну діяльність до часу приборкання пандемії. Можливість відвідати кладовища та пом’янути своїх рідних та близьких ми зможемо після зняття карантину.
      Сподіваємось та віримо, що кожний з Вас проявить свідомість і прислухається до рекомендацій, тому що  дотримання норм, які можуть врятувати життя нам і нашим близьким - є пріоритетними в нинішніх умовах.
                                                                                                                                      Виконавчий комітет
                                                                                                                       Царичанської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь