A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

РОБОТА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Дата: 18.05.2020 16:32
Кількість переглядів: 2306

Фото без опису

         Пандемія внесла несподівані корективи  в роботу КЗ “Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» і змусила всіх терміново опановувати цифрові інструменти й нові педагогічні підходи та методики. Вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх учасників освітнього процесу: вчителів, учнів та батьків. Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати й мотивувати учнів, давати раду технічним проблемам виявилось терміновою потребою. У зв'язку з оголошенням карантину у КЗ “Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» навчання не зупинилося. Працюємо дистанційно.  Уроки проводяться відповідно до розкладу занять в реальному часі. Вчителі використовують найпростіші засоби комунікації (голосові, текстові та відео-повідомлення через створені групи у Viber  чи Telegram, окремі вчителі працюють в ZOOM). Але всі, без винятку, забезпечують якісну подачу навчального матеріалу  з усіх предметів та мають реальний зворотний зв'язок з учнями.  Вчителі тісно контактують з батьками учнів з метою мотивації та залучення дітей до навчання. В умовах карантину педагоги школи не тільки викладають уроки дистанційно, перевіряють рівень засвоєння навчального матеріалу, здійснюють корекцію розвитку дітей, а  ще й у дистанційному режимі займаються виховною роботою з учнями, беруть участь у методичній роботі школи та працюють над власною самоосвітою. Так 13 травня 2020 року була проведена дистанційна педрада у КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» через створену групу у Viber. У педраді взяли участь педагоги опорної школи та педагоги Царичанської філії І-ІІ ступенів і Лисківської філії І-ІІ ступенів.    На чергу денну педради були винесені питання: про нормативно-правове забезпечення освітнього процесу, проведення підсумкового оцінювання та організоване завершення 2019-2020 н.р. в умовах карантину; самоосвіта вчителя та використання дистанційних технологій навчання в умовах карантину.
Учителі школи мали змогу познайомитися із особливостями проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 н.р. в умовах карантину, задати хвилюючі питання, отримати змістовні відповіді та спланувати роботу надалі.
        Було погоджено самоосвітню роботу педагогів школи та взято вектор на наступну систематичну самоосвітню діяльність кожного учителя у міжатестаційний період.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь