A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Царичанська громада :День захисту дітей -2020

Дата: 01.06.2020 19:23
Кількість переглядів: 2485

Фото без опису

 У перший день літа   у всьому світі  відзначається  Міжнародний День захисту дітей. 

Традиційно, 1 червня для дітей Царичанської громади планувалися  розважальні заходи.  Цього року карантин, на жаль, перекреслив усі грандіозні плани. Але  ніщо не може стати на заваді добрим справам, особливо, коли це стосується наших дітлахів.

Уже третій рік поспіль ми проводимо територіальний конкурс «Зоряний олімп Приорілля», започаткований  Депутатським корпусом Царичанської селищної  ради  до Міжнародного Дня захисту дітей.

Головною метою якого є стимулювання талановитої молоді, презентація досягнень в різних галузях, популяризація дитячої та юнацької творчості, висвітлення талантів, обдарувань дітей, сприяння розвитку зацікавленості до проблем талановитої дитини.

Цьогоріч  вихованці закладів освіти Царичанської селищної ради отримали дипломи та грошові премії до Дня захисту дітей,  із яких 9-ть командних та 10-ть індивідуальних  номінантів.

         За трьома номінаціями (науково-технічна та дослідницько експериментальна робота, спортивні досягнення, декоративно-прикладна творчість) юна еліта Царичанської селищної ради отримала шість дипломів І ступеня; шість- ІІ ступеня та сім ІІІ ступеня. 

         Зоряний олімп Приорільського краю – 2020  був представлений кращими із кращих  учнів та вихованців Комунальних закладів «Царичанська», «Бабайківська», «Преображенська», «Прядівська» ЗОШ І-ІІІ ступенів, Будинку дитячої та юнацької творчості та Дитячо-юнацької спортивної школи.

        Наша гордість: переможці обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, призери конкурсу-захисту Малої академії науки України, творчі винахідники STEM-освіти, дослідники рідного краю, команди - неодноразові переможці з футболу та волейболу, юні майстрині декоративно-ужиткового мистецтва.

Сьогоднішня дата стала визначною і для вихованців школи естетичного виховання.  Вітання приймали лауреати і дипломанти щорічного конкурсу          " Творче досягнення року".  Діти отримали  грошові винагороди і солодощі. Це - визнання наполегливої праці дітей і їх викладачів  у нових життєвих обставинах. 

        Голова селищної ради Геннадій Сумський та депутат обласної ради Гошгар Мухтаров  особисто привітали  юні дарування, побажавши подальших творчих злетів та перемог, провівши зустрічі з дітьми на території старостинських округів, в школі естетичного виховання та в Царичанській ЗОШ І-ІІІ ст.

Ми  прагнемо, щоб наші  діти  росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та  рідний край. Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку знайшли  втілення у реальних діях. Адже діти - наше майбутнє, а значить - майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її подальша доля.    

Фото без описуФото без описуФото без опису

Виконавчий  комітет

Царичанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь