A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

На пленарному засіданні чергової 65 сесії Царичанської селищної ради.

Дата: 05.06.2020 15:52
Кількість переглядів: 2255

Фото без опису

05 червня 2020 року  відбулася шістдесят п’ята чергова сесія Царичанської селищної ради VII скликання.

Заслухано питання Про виконання програми соціально – економічного та культурного розвитку Царичанської селищної ради  та виконання селищного бюджету за І квартал 2020 року. Прийнято  рішення щодо внесення змін до селищних цільових програм, передачі міжбюджетних трансфертів до обласного бюджету на 2020 рік.

 Внесено зміни  до  селищного бюджету, зокрема,  на розвиток нової української школи  направлено 405,6 тис.грн.  За рахунок перерозподілу витрат  направлено  кошти на охорону здоров’я в сумі 70,9 тис.грн, на доплату працівникам КЗ «Царичанський центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»  - в сумі 200,0 тис.грн,  на послуги благоустрою - 80,0 тис.грн, на придбання безконтактних термометрів, деззасобів для закладів освіти – 57,6 тис.грн, на виготовлення ПКД по встановленню протипожежної сигналізації ДНЗ №1,4,5 – 50,0 тис.грн.

  Крім цього, депутатами затверджено фінансовий план КП «Царичанська центральна лікарня» Царичанської селищної ради,  Положення про орган приватизації та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів комунальної власності Царичанської селищної об’єднаної територіальної громади.

На сесії також було розглянуто питання про трудові відносини із директорами загальноосвітніх шкіл громади в частині переукладання контрактів, в зв’язку із змінами  до закону «Про повну загальну середню освіту». В зв’язку з цим  внесені зміни і в положення про Відділ освіти виконавчого комітету  та Статути загальноосвітніх шкіл.

За поданням постійної депутатської комісії сесією  прийнято рішення про укладення контракту з директором КЗ «Царичанський центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 3 роки.

В рамках дії цільової соціальної  програми «Молодь Царичанської громади на 2020-2022 роки» затверджено Положення  про  щорічну премію «Молодь року Царичанської громади».  Передбачено присудження премій у 12 номінаціях на конкурсних засадах, зокрема – «Молодий підприємець», «Сила духу» (для молоді з обмеженими можливостями), а також номінація «Відкриття року» в галузі культури ,освіти, спорту та ін.

Сесією внесено  зміни до Статуту КП «Господарник» в зв’язку з  збільшенням статутного фонду за рахунок раніше отриманої техніки.  Затверджено експертні звіти по об’єктах будівництва «Реконструкція центральної площі та паркової зони в смт Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області»  та «Капітальний ремонт покрівлі КЗК «Царичанська центральна бібліотека» Царичанської селищної ради.  Наприкінці сесійного засідання розглянуті земельні питання, які попередньо узгоджені профільною депутатською комісією селищної ради.

 

                                                                                                                Виконавчий комітет

                                                                                                               Царичанської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь