A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Підготовка до Всеукраїнського перепису населення.

Дата: 10.06.2020 16:48
Кількість переглядів: 1859

Фото без опису

         У 2020 році в Україні планується проведення Всеукраїнського перепису населення. Наявність адресних покажчиків регламентовано вимогами і рекомендаціями для статистичного та офіційного обліку чисельності населення, яке проживає на території країни в цілому і на всіх рівнях її адміністративно-територіального устрою.
Маркування на будівлях необхідне для організації простору. Табличка з номером і назвою вулиці або провулку на вашу адресу допомагають персоналу швидкої медичної допомоги, працівникам пожежної безпеки або поліцейським оперативно ідентифікувати ваше домогосподарство і вчасно відреагувати на звернення.
Необхідно відзначити, що не тільки житлові будинки повинні мати табличку з адресою, але і всі інші адміністративні будівлі (підприємства бюджетної сфери, адміністративні заклади, магазини, банки, аптеки тощо).
Так згідно з правилами благоустрою та методичними вимогами для проведення Всеукраїнського перепису населення, власники домогосподарств, керівники приватних підприємств та підприємці малого та середнього бізнесу зобов’язані встановити табличку з номером і назвою вулиці за своєю адресою на фасаді житлового будинку, підприємства, заклади торгівлі або соціальної сфери.

Порушення правил благоустрою тягне покарання адміністративного характеру відповідно до ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» тягне за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів ( станом на 01.06. 2020 року  від 340 грн. до 1360 грн), для магазинів, бюджетних установ і церков від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів ( станом на 01.06.2020 року  від 850 грн. до 1600 грн).
Керівники підприємств, організацій, установ, незалежно від форм власності та відомчої належності, юридичні та фізичні особи, зобов’язані забезпечити наявність на кожному будинку номерних знаків з покажчиками назв вулиць, провулків відразу після завершення дії карантину.

 

                                                                                            Виконавчий комітет
                                                                                            Царичанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь