A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Від ідеї до результату

Дата: 19.06.2020 13:43
Кількість переглядів: 2147

Завершення проекту "Бюджет участі 2019" -це втілення в життя ще двох проектів місцевих ініціатив смт Царичанка ("Комфортний хореографічний зал для жителів Царичанської ОТГ") та села Преображенка ("Шкільний спортзал- центр заняття спортом для громади села Преображенка")

У ККЗ «Центр культури та дозвілля» ЦСР відбулася радісна подія – після ремонту відкрився хореографічний зал.  У 2019 році  проект «Комфортний хореографічний зал для жителів Царичанської ОТГ» набрав найбільшу кількість голосів (1060) серед проектів «Бюджет участі-2019» та виграв 95 тис. грн.  на облаштування навісної стелі, стін, заміну вікон та  підлогового покриття.

  Нове сучасне приміщення відповідає всім вимогам для комфортних занять не  тільки дітлахів, а й дорослого населення громади, яке піклуються про здоровий спосіб життя.

  З відкриттям оновленого залу прийшли привітати селищний голова Геннадій Вікторович Сумський та депутат обласної ради Гошгар Аладдін – огли Мухтаров, які подякували нашим мешканцям за активну громадянську позицію та небайдужість до культурного і фізичного розвитку підростаючого покоління.

          Селищний голова наголосив на тому, що всі мрії здійснюються, якщо прикласти зусилля та діяти разом, а тому закликав долучитися до проектів конкурсу «Бюджету участі – 2020»  і в цьому році.

      Приємним сюрпризом для присутніх стало вручення сертифікату на придбання кондиціонеру від обласного депутата з нагоди відкриття залу та напередодні Дня молоді.

Кудрявцева Т.В., директор Преображенської ЗОШ І-ІІІ ст.: "У першу чергу було бажання змінити все…. Хотілося поміняти вікна, двері, стіни. Створити атмосферу спокою та дитинства. Оптимізму працівників школи було вдосталь".

До голосування за проект долучилися більшість жителів села Преображенка (680 чоловік) і ,як результат, проект переміг! На кошти проекту закупили будівельні матеріали та спортивне обладнання, а коштами місцевих підприємців та жителів села виконали ремонтні роботи.

І вже з нового навчального року дітей села Преображенка очікує оновлене приміщення спортивного залу.

Успіх конкурсу, сподіваємося, змусить приєднатися до проекту нові території!

А заявки будуть різноплановими, цікавими, і головне відповідатимуть потребам мешканців ОТГ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь