A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

До уваги мешканців громади!

Дата: 07.08.2020 14:59
Кількість переглядів: 1749

Фото без опису

Шановні користувачі земельних ділянок, керівники установ та організацій, підприємці, а також мешканці приватних садиб Царичанської громади!!!

            Для забезпечення належного санітарного стану громади, для запобігання алергічних  захворювань жителів, інформуємо про необхідність боротьби з карантинними рослинами та бур’янами.                                                                       Враховуючи велику шкоду амброзії та інших карантинних  рослин для здоров’я людей, боротьба з нею є одним із найважливіших завдань усіх землекористувачів. Карантинні рослини – це особливо шкідливі види рослин.  Знищувати карантинні рослини можна різними способами: скошування, виривання, виполювання поблизу своїх садиб, офісів та прилеглих територій. Шановні мешканці, керівники підприємств, установ та організацій! Просимо вас із великою відповідальністю поставитись до проблеми поширення карантинних рослин  у нашій громаді, адже саме завдяки своєчасному виявленню та знешкодженню цих рослин, зможемо перешкодити їх розповсюдженню. Порушення вимог виконання заходів щодо знищення карантинних рослин та бур’янів спричиняє за собою накладення штрафів на посадових осіб та громадян згідно з ст. 105, 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення».  

Фото без описуФото без описуПоліцейські громади спільно з представниками Виконавчого комітету Царичанської селищної ради проводять з керівниками установ та підприємцями громади роз’яснювальну  роботу щодо вчасного знищення карантинних рослин та підтримання належного санітарного стану на прилеглих територіях, установ, організацій, магазинів та приватних домоволодінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь