A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Царичанської громади

Дата: 27.08.2020 16:41
Кількість переглядів: 2402

Фото без опису

У школярів громади покращуються результати ЗНО; почав зростати загальний рівень навчаності дітей та об’єктивність оцінювання; нарощує свої обсяги інклюзивна освіта. Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, де підводять  підсумки  та визначають  подальші пріоритети розвитку галузі.

27  серпня в Царичанці  відбулася серпнева підсумкова конференція працівників освіти громади.

У  засіданні конференції взяли участь селищний голова Геннадій Сумський та депутат обласної ради Гошгар Мухтаров, начальник  відділу освіти Сергій Китайгора, голова районної профспілки працівників освіти Ніна Самарська, методисти, керівники  загальноосвітніх шкіл та дитячих навчальних закладів, вчителі.

Про підсумки розвитку освіти у 2019/2020 н. р. та завдання на 2020/2021 н. р. проінформував Сергій Китайгора, навівши детальні дані про роботу навчальних закладів  громади та стан освітньої галузі в цілому, зупинився на важливих моментах дошкільного навчання, середньої та позашкільної освіти. Очільник освіти громади говорив про якість освіти , про кадровий потенціал, здобутки і досягнення учнів, про плани і напрацювання вчителів. Наголосив на тому, що у досить нелегкий час  селищна рада у всіх напрямках всебічно підтримує  освітян, вирішуються нагальні та поточні питання, вагомою і відчутною є підтримка обласного депутата та  обласної влади.

         Напередодні 1 вересня  селищний голова привітав педагогічних працівників  зі святом – Днем знань та висловив вдячність за  щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу та терпіння. Зауважив, що селищна рада докладає зусиль, щоб усі навчальні заклади громади були в однакових умовах, навчались і працювали у школах, де  гарні умови, є співпраця і порозуміння. Одним із наших важливих досягнень вважаємо належний  розвиток та високий рівень інклюзивної освіти в громаді. Наразі наше завдання змінюватись і розвиватись, модернізувати та оптимізувати заклади, забезпечивши всі умови для успішного втілення Концепції Нової української школи, тому  вагома частина коштів селищного бюджету (близько 60%) вкладається в розвиток освітянської галузі, оскільки саме в дітях наше майбутнє та майбутнє країни.

Вітав присутніх, а також освітян усього району, і  депутат обласної ради Гошгар Мухтаров, побажавши здоров’я і оптимізму, вдячних вихованців.  Звіт про роботу та  привітання звучали від голови профспілки  працівників освіти Ніни Самарської.  Після чого нагородили  керівників закладів та  кращих освітян за високі показники якості організації навчально-виховного процесу, реалізацію новітніх освітянських програм та творчі підходи до формування інноваційної  особистості.

                                                                            Виконавчий комітет

                                                                            Царичанської селищної ради

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь