A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

1 вересня - День знань.

Дата: 01.09.2020 11:12
Кількість переглядів: 1817

Фото без опису

Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки!

Щиро вітаю всіх вас з початком нового навчального року!

Перший день осені завжди особливий, адже він розпочинає важливий період – час навчання. Час здобуття знань, які в подальшому стануть вагомим багажем, що допоможе орієнтуватися в океані життя та дасть можливість обрати вірну дорогу в майбутнє. Знання – це сила. Без них неможливо розвиватися, будувати кар’єру, досягати особистісного росту.

Цього дня для 165 першокласників нашої громади розпочнеться цікава мандрівка країною Знань і відкриттів. Віднині для них багато чого буде вперше: перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для 153 одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у стінах рідних шкіл. Цьогорічний першовересень  сповістить їх про початок фінішної прямої, яку вони мають пройти з гідністю. Нехай здійсняться мрії та сподівання Ваших батьків, які хочуть бачити Вас успішними, розумними та мудрими, вихованими та сповнених натхненної праці.

Розпочинається напружений період і для педагогічних працівників - мудрих наставників  та  вихователів. Велика подяка шановним вчителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння!

Бажаю не втрачати оптимізму, накопичувати позитив та знання, щоб щедро ними ділитись з учнями. Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями і мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення.

Бажаю усім міцного здоровя, віри у свої сили, взаєморозуміння, творчих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій . Нехай цей сонячний  вересень принесе тепло і гарний настрій у кожен клас , кожну родину.

З повагою,

Царичанський селищний голова                       Г.В. Сумський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь