A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

На пленарному засіданні чергової 68 сесії Царичанської селищної ради

Дата: 04.09.2020 16:48
Кількість переглядів: 1966

Фото без опису

04 вересня 2020 року відбулася шістдесят восьма сесія Царичанської селищної ради

     У ході цієї сесії депутати розглянули питання:

 Про внесення змін до рішення селищної ради від 19 грудня 2019 року   № 1539-60/ VІІ «Про селищний бюджет Царичанської селищної ради на 2020 рік» (з урахуванням внесених змін). Цим рішенням  затверджено зміни  до селищного бюджету, зокрема на придбання пральної машини для дошкільного відділення Лисківської філії Царичанської ЗОШ І-ІІІ ст. ЦСР  –12.0 тис. грн., на організацію робіт  благоустрою -55,9 тис.грн, на придбання матеріалів для КЗК «Царичанська центральна бібліотека» ЦСР - 5 .0 тис. грн., на придбання сміттєвих баків- 47,7 тис. грн.,на придбання безконтактного термометра та дезинфікуючих засобів  для КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» ЦСР- 2,6 тис. грн., ,збільшення видатків на оплату праці  територіального центру – 110,0 тис. грн.,   на придбання медикаментів для центральної лікарні- 30.0 тис. грн.

При уточненні залишків освітньої субвенції з державного бюджету рішенням сесії виділені кошти   на придбання холодильника у сумі 12 .0 тис. грн та лінолеуму для  їдальні  у сумі 11.0 тис. грн. для Царичанської філії  Царичанської ЗОШ І-ІІІ ст,  для Бабайківської ЗОШ І-ІІІ ст. виділено  кошти на початок виконання робіт по об’єкту «Реконструкція стадіону з улаштуванням штучного покриття та елементів благоустрою Бабайківської ЗОШ I-III  c. Бабайківка» у сумі 500 тис. грн.

         Депутатами селищної ради було  внесено зміни до селищних цільових програм, надано згоду на прийняття з державної у комунальну власність шкільного автобусу «ATAMAN», передано  з балансу відділу освіти виконавчого комітету  Царичанської селищної ради  в господарське відання та на баланс КП «Господарник»  автобус КАВЗ , який у подальшому буде використовуватись, як муніципальний транспорт на території громади, маршрути у стадії затвердження.

Також на пленарному засіданні депутатами селищної ради внесено зміни до структур та штатної чисельності комунальних закладів, зокрема: КЗК «Царичанська центральна бібліотека» ЦСР скорочена  вакантна посада методиста, по  КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» ЦСР - введена посада викладача по класу баяна.

З початком навчального року, у зв’язку із зміною контингенту учнів, потребою у різних формах навчання (індивідуальні, інклюзивні) , потреба у додаткових групах продовженого дня у  загальноосвітніх школах Царичанської селищної ради  навантаження педпрацівників та штатна чисельність приведені у відповідності до потреб закладів. У ФСК «Мир» ЦСР додатково введено 0,5 ставки тренера (віддалене робоче місце)  у с. Михайлівка.

 Крім цього, на сесії було затверджено рішення  про перейменування «Школи естетичного виховання» в  комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитяча мистецька  школа» Царичанської селищної ради згідно вимого чинного законодавства та затверджено Статут закладу у новій редакції.

         Насамкінець засідання були розглянуті  земельні питання.

 

Виконавчий комітет Царичанської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь