A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Гордість Царичанської громади.

Дата: 11.09.2020 15:14
Кількість переглядів: 2683

           Фото без опису 

Традиційно, кожного року, у прекрасну вересневу пору  в Україні відзначається свято спортсменів, фізкультурників, ветеранів спорту та усіх прихильників здорового способу життя—День фізичної культури та спорту!

Успіх наших спортсменів – у постійному прагненні вдосконалення. А ці бажання приводять до вагомих результатів. Вражають успіхи і перемоги наших дітей і молоді, вихованців дитячо-юнацької спортивної школи під керівництвом досвідчених тренерів. Юні футболісти  спортивного закладу являються постійними учасниками обласних змагань на приз клубу «Шкіряний м’яч» за трьома віковими категоріями.  Учні цьогоріч здобули срібну перемогу у цих  змаганнях. Вихованці  Миколи Романова стали переможцями першості Дніпропетровської області з футболу серед юнаків.

На високому рівні розвивається волейбол. Вихованці  Ігоря Майного та Людмили Макатухи здобувають перемоги у зональних змаганнях олімпіади школярів серед загальноосвітніх закладів освіти області. Гравці волейбольної команди під керівництвом Ігоря Олексійовича здобули 1 місце на Чемпіонаті області з волейболу серед юнаків та 1-у сходинку в обласному турнірі « Маю честь запросити».  

Зовсім недавно, у серпні, на теренах нашої громади відбувся турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню Незалежності України. У цих змаганнях взяли участь спортсмени трьох вікових категорій. Переможцями серед дівчат стали Владислава Садова і Валерія Ксеніта. Серед хлопців перемогли Іван Попов та Ярослав Килосов. Усі гравці волейбольних ігор  були нагороджені медалями та грамотами.

Ім’я Михайла Ляха  знайоме чи не всім прихильникам гирьового спорту. Незважаючи на свій юний вік, Михайло досягнув немало спортивних успіхів. Хлопець гідно представляє свою батьківщину на  змаганнях з цього виду спорту. До його доробку досягнень долучилась ще одна призова перемога на обласній спартакіаді - 2020 серед об’єднаних територіальних  громад.  Відзначимо, що перемоги різних рівнів на цій спартакіаді отримали волейбольна команда, у складі якої Людмила Макатуха, Світлана Толошна, Андрій Сумський, Ярослав Юрченко, Богдан Фурть, Назар Ілюк,  шахіст Ігор Пилипенко.

Повагу і шану викликає спортсмен Євген Ванда, тренер футбольної команди «Оріль». Молодий чоловік встигає не тільки професійно виконувати обов’язки поліцейського, а й вести активну діяльність з популяризації  футболу, гирьового спорту та пауерліфтингу.

       Діяльність фізкультурно - спортивного клубу «Мир» Царичанської громади відома далеко за межами Приорілля. Перемоги і  здобутки спортсменів клубу, без перебільшення, фанатів своєї справи,  примножують славу, створюють позитивний  імідж для  нашої громади не тільки в Україні, а й за кордоном.   

Тримає високе звання приорільського  богатиря   Чемпіон світу та Європи з пауерліфтину Максим Нем’ятий. У червні цього року  Максим зайняв призове місце у Чемпіонаті України з богатирської тяги (340 кг). На даний час спортсмени готується до змагань  Чемпіонату України з богатирських ігор, які відбудуться 27  вересня у Мелітополі.  

Чільне місце у спортивному житті Приорілля займає боротьба дзюдо, тренером якої  є досвідчений фахівець, майстер спорту Василь Крамаренко . Понад 30 років свого життя присвятили спортивній боротьбі  його перші учні - Сергій Різник та Олександр Лісняк, які являються  безпосередніми учасниками усіх  масових заходів громади,  району, області, турнірів з дзюдо серед ветеранів, а також є активними патріотами козацького руху.  Вони жодного разу   не зрадили своєї прихильності  до  дзюдо і є гідним прикладом для молодого покоління.

Нещодавно на спортивному олімпі Царичанки засяяла зірка бігунки Оксани Чопенко.  Молода легкоатлетка  за короткий час досягла значних  спортивних результатів. У квітні цього року Оксана взяла участь у міжнародному спортивному онлайн- заході з бігу на 42 кілометра і здобула почесну третю сходинку серед жінок. Ії результат—3 години 33 хвилини.

Хотілося би відзначити нашого земляка Юрія Омеляна, чемпіона районних і обласних змагань з настільного тенісу (тренер Юрій Рудас

Шановні представники фізичної культури і спорту, його аматори, прихильники, патріоти спортивного гарту! Ми ще  вітаємо вас зі святом! Нехай спорт займає призове місце у вашому серці і завжди перемагає!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь