A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

З Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку

Дата: 01.10.2020 10:40
Кількість переглядів: 1703

     Фото без опису

      1 жовтня у  нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстаршого покоління.  Щиро вітаємо представників золотого віку зі святом!

    Турбота про поважних  людей — справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас  найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути гідними своєї Вітчизни. День людей похилого віку— це  своєрідний  заклик   до  суспільства звернути увагу до  потреб старших людей. Ця дата—не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі  слова вдячності  батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, поважним мешканцям Царичанської громади  за високий вклад у розвиток держави та   рідного Приорілля , за звитяжну добросовісну працю, активну громадянську позицію і мужність. З кожним роком ми, на жаль, втрачаємо наших дорогих ветеранів—живих свідків далеких воєнних подій, тих, хто воював, йшов на смерть за свою рідну землю. Літні люди—джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід—нерозривний ланцюжок, котрий з’єднує  різні покоління. Схиляємо низько голови перед поколінням  людей, які є  гідним взірцем для наслідування.  Бути їхніми послідовниками—велика честь і відповідальність.

       Шановні ветерани, люди поважного віку! Дозвольте   сердечно привітати Вас зі святом Вашої життєвої золотої осені. Хай для Вас  вона буде сонячною і погожою, тихою і спокійною. Нехай холодні вітри обходять ваші домівки , а радість і добро оселяться у Ваших родинах . Вітаємо   чуйних, добрих, турботливих, багатих на добро і милосердя  людей, життєлюбів, молодих душею, відважних, сміливих, небайдужих!

      Прикро, що через події , які  сьогодні охопили українців й світове співтовариство, а саме, через пандемію коронавірусної хвороби, коли Дніпропетровська область і наш район набули статусу «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, ми не можемо зустрітися з Вами на масових  святкових зустрічах, заходах, концертах, побачити Ваші  щирі непідробні посмішки і погляди очей з «вогником», поспілкуватися. Та віримо, що  скоро настане той час, коли ми знову будемо разом. Бережіть себе! 

    З душевним трепетом  і теплом висловлюємо Вам, дорогі   люди старшого віку, сердечні слова  синівської вдячності за Ваші подвиги й чесноти, незламність й оптимізм. Прийміть від нас побажання міцного здоров’я, щастя, благополуччя, довголіття, добробуту, миру, затишку , злагоди у Ваших душах. 

Бажаємо, щоб Вас завжди оточували увагою і піклуванням близькі, приємні люди, тішили своїми успіхами діти, внуки та правнуки. Нехай у цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник—вічне джерело наснаги і любові.

 Зі святом Вас! З Днем ветерана в Україні та Міжнародним Днем людей похилого віку!

               З повагою, Царичанський селищний голова та виконавчий комітет Царичанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь