Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

" У тиші храму, де живуть слова"

Дата: 02.10.2020 09:35
Кількість переглядів: 1811

Фото без опису28 вересня 2020 року до Всеукраїнського дня бібліотек в КЗК "Бабайківська сільська бібліотека" Відбулася бібліозустріч на тему: " У тиші храму, де живуть слова " На зустрічі діти мали змогу поринути в історію книги та бібліотек, приймали участь в бібліорозвагах, ознайомилися з виставками та провели селфі з книжковою інсталяцією. Бібліозустріч виявилася цікавою й пізнавальною.

Фото без описуФото без опису

Михайлівський старостинський округ та Будинок культури привітали заслужену бібліотекарку            Сису Тамару Григорівну, яка віддала 48 років своїй праці з професійним святом-Всеукраїнським днем бібліотек.

Фото без опису Прядівська сільська бібліотека провела низку заходів готуючись до цього свята. Упродовж тижня тривала благодійна акція "Я дарую книгу бібліотеці". Всі учасники свята мали змогу переглянути книжкову  інсталяцію "Бібліотека - храм мудрості і знань", тематичну поличку "Книга - дзеркало життя" та дитячу викладку літератури "Заглядає в шибку казка".  Для молоді був проведений кіномайданчик "Книга на екрані" , а для учнів 5-6 класів проведений бібліо квест "Знання у книгах - книги у бібліотеці"  із захоплюючими конкурсами, розважальними іграми, інтелектуальними онлайн літератестами та вікторинами.  В День відкритих дверей в бібліотеку завітали учні 2-го класу. Бібліотекар разом з ними створили енергіїзатор позитивних емоцій, провели бесіду "Твій друг - книга" та бібліографічний огляд "Казки на сторінках журналів", розгадували кросворди  і переглядали різноманітні віртуальні цікавинки. Вкінці зустрічі на дітей чекали смаколики.

Фото без описуФото без опису

30 жовтня 2020 року в  КП Преображенському ДНЗ «Малятко» був організований та проведений День здоров’я під назвою «В здоровому тілі – здоровий дух», який був спрямований на зміцнення здоров’я дітей, загартування, покращення фізичного розвитку та виховання у дошкільників прагнення бути здоровими, сильними, витривалими.

Вихованці із задоволенням взяли активну участь у спортивних іграх та естафетах, які пройшли дружньо, весело, цікаво. У всіх був піднесений, бадьорий настрій.

Педагоги донесли до малят, що здоров’я – це безцінний дар. Без нього дуже важко зробити життя цікавим, багатогранним і щасливим. Тому здоров’я треба берегти і зміцнювати. Дотримуватись режиму дня, раціонально харчуватися, займатися фізкультурою і спортом та загартовуватися.

І дали такий наказ дошкільникам:

Вам долать нові вершини,

Ви – майбутнє України!

Щоб творити, працювати,

Про здоров’я треба дбати!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь