A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Реконструкція центральної площі набирає обертів

Дата: 08.10.2020 10:09
Кількість переглядів: 2074

Фото без опису

На території смт Царичанка тривають роботи з реалізації проекту «Реконструкція центральної площі та паркової зони в смт Царичанка Царичанського району Дніпропетровської області». Роботи виконуються за кошти обласного бюджету, замовник робіт - Департамент житлово- комунального господарства  Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

На сьогоднішній день проведені роботи з демонтажу асфальтобетонного покриття, шлакової основи та бордюрного каменю. Здійснено планування ділянки, прокладені інженерні комунікації, забетоновано конструкцію під майбутній фонтан, завезено будівельні матеріали (пісок, відсів, тротуарна плитка та камінь). Наразі тривають роботи з укладання тротуарної плитки.

 На місці майбутнього дитячого майданчика забетоновано основу та встановлено елементи ігрового майданчика, на черзі – монтаж захисного покриття на резиновій основі.  При завершальній стадії реалізації проекту планується проведення робіт з демонтажу громадського туалету та встановлення біотуалетів поблизу паркану у іншій частині парку.

З приводу пропозицій активних дописувачів у соцмережах щодо подальшого використання «старого» дитячого майданчика, додатково повідомляємо, що ігрові елементи передаватися до дитячих садків не будуть у зв’язку з відсутністю на це потреби, так як  для всіх дошкільних закладів Царичанки  у 2020 році вже придбано  нові ігрові елементи та обладнано дитячі майданчики. Оновлення  ігрових елементів ще по трьох дитячих садках у Бабайківці , Преображенці та Прядівці заплановано на 2021 рік. Демонтованим ігровим обладнанням буде доукомплектовано новий дитячий майданчик у парковій зоні.

Виконавчий комітет

Царичанської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь