A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Щиро вдячні за допомогу!

Дата: 08.10.2020 16:31
Кількість переглядів: 1962

Щоденна праця соціальних працівників територіального центру  у серпні вересні була напруженою, йшла підготовка до Дня людей похилого віку. Ними було  обстежено матеріально - побутові умови 238 престарілих по смт Царичанка, с.Бабайківка, с.Михайлівка, с.Прядівка, та с.Юр’ївка, які знаходяться на обслуговуванні у територіальному центрі  та вирішені нагальні питання.

Була надана допомога в оформлені  та поновленні довідок на субсидії на тверде паливо та скраплений газ, забезпечено  вугіллям та дровами,  а також продуктами харчування на зимовий період.

Соціальні робітники надали допомогу людям похилого віку  V  і  IV груп рухової активності в обробітку присадибних ділянок, в оформлені  документів  на поселення в будинок- інтернат та звірці по використанню природного газу та електроенергії.

На протязі серпня - вересня працівниками відділень  разом з представником банку « Аваль» були здійснені виїзди до престарілих по питанню відкриття карткових рахунків  у банку для монетизації субсидій та пільг на територіі Царичанської ОТГ, Цибульківської сільської ради та Китайгородської ОТГ. Проведено інформування жителів смт Царичанка, с. Бабайківка, с.Михайлівка, с. Юр'ївка, с. Прядівка щодо видів соціальних послуг, які надаються територіальним центром.

Перукарем відділення адресної допомоги були здійснені виїзди по смт Царичанка, с.Бабайківка, с.Михайлівка та с.Юр’ївка та надано престарілим  переукарські послуги.

У серпні -вересні швачкою відділення надавалися послуги по пошиттю та ремонту особистих речей на безоплатній основі. Через пункт прокату засобів реабілітації було безкоштовно  забезпечено громадян необхідними засобами пересування.

Дирекція територіального центру звернулася до всіх керівників сільськогосподарських товариств  з проханням взяти участь в благодійній акції присвяченій 1 жовтня –Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана. Відгукнулися та надали допомогу наступні товариства:

ТОВ”Царичанка”(Байбуз О.А.) надав допомогу на суму 3000,00 грн, на які було закуплено 12 продуктових наборів престарілим;

 ПП Павлюк М.М. надав грошову допомогу 4 престарілим на території с.Селянівка на суму 1000,00 грн.,

СФГ „Шевченко”(Шевченко В.І.) надав допомогу на суму 2400,00грн., на які було закуплено 8 продуктових наборів для жителів с.Драгівка;

 ТОВ „Агрофірма Світанок” (Шеремет А.В.) надав допомогу продуктовими наборами 8 престарілим по с.Михайлівка;

 СФГ”Нове” (Середа О.П.), ТОВ”Преображенка” (Сумський А.М.), СФГ”Сяйво” (Гордич І.І.), СФÔ³кторія”(Головко В.А.), ПП Чумаков (Чумаков М.М.), СФГ”Людмила”(Торяник Л.І.), ФГ”Гружинскас”(Гружинскас О.Й.)  надали допомогу у вигляді грошових коштів та продуктових наборів жителям с.Юр’ївка та с.Преображенка.;

            ФГ «Дніпро»(Лабагур В.О.) надав продуктові набори 3 престарілим;    ТОВ”Царичанське –Агро”( Іваненко І.М.) надали продуктові набори 12 престарілим по с.Бабайківка;

          ТОВ”Агрофірма Вікторія”(Сірик С.В.), ТОВ”Господар” (Юрченко Є.С.), ПП Житний С.В., ПП Божко В.О.,ПП Солодкий надали допомогу у вигляді грошових коштів (по 300,00 грн. ) престарілим с.Прядівка.

Депутат обласної ради Мухтаров Г.А. надав допомогу у вигляді 16 продуктових наборів на загальну суму 4000,00грн., які були роздані малозабезпеченим громадянам похилого віку на території смт Царичанка, с.Лисківка та с.Бабайківка.

Також, в ході дії благодійної акції взяли участь такі підприємці:

ПП Дмитренко Т.Г.-500 грн., ПП Шаповалова І.В. - 713,00 грн.,  ПП Корнієнко 99,00 грн., ПП Десятерик М.М. - 267,50 грн.,ФОП Нікітін В.В. - 750,00 грн., ПП Кривуля Н.П. -155,00грн., Байбуз Р.В. - 225,00 грн., ТОВ „Омега” Варус-79 -1982,40грн., ПП Чумак В.К. - 197,00 грн, ФОП Василенко О.Г-  500,00 грн, ФОП Палюх С.М. - 500,00 грн, ФОП Масляніков О.Б. - 197,00 грн.

Продуктові набори разом із вітальними листівками вручені працівниками територіального центру престарілим, які знаходяться на обслуговуванні терцентру.

 

 

Директор КЗ «Територіальний центр соціального

обслуговування (надання соціальних послуг»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь