A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Осінній бал в дитячому садку

Дата: 22.10.2020 16:06
Кількість переглядів: 2089

20  жовтня у КЗ « Царичанський ДНЗ №4 « Берізка» відбулося свято «Осінній бал», в якому взяли участь діти молодшого, середнього та старшого дошкільного віку в окремо відведений час. Аби у святковій залі панувала особлива атмосфера тепла та затишку, музичний керівник нашого закладу  Голуб Т.Ю. разом з педагогічним коллективом  підготували чудовий сценарій осіннього свята для малюків.

Розпочалося дійство заочним квестом до казкового лісу, де на дітей чекала  Чарівниця-осінь, яка приготувала їм  ігри ,конкурси, загадки . Дошкільнята вправно змагалися  в іграх «Збери каштани», «Козачата на конях», «Закотити кавуни», «Овочева вікторина» ; розповідали вірші та співали пісні-руханки «Черепаха», «Дощ кап-кап».

Талановиті дівчатка старшої групи виконали пісню «Осінь фарбами заграй», а наостанок Осінь запросила малечу скуштувати смачні та поживні дари садів та городів.

     Ввечері діти  мали можливість переглянути експонати виставки «Осінь – чарівна пора», які  напередодні свята  створили разом  зі своїми батьками. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві ескізи. Фантазії дітей та дорослих не було меж.

      Свято в дитячому садочку — це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка, це творчість та креативність вихователів, це гарний настрій та веселі усмішки малечі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь