A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Заключна сесія у роботі депутатського корпусу Царичанської селищної ради VII скликання

Дата: 23.10.2020 11:43
Кількість переглядів: 1951

Фото без опису

          22 жовтня 2020 року , депутати Царичанської селищної ради сьомого скликання провели підсумкову сесію.

На порядку денному депутати розглядали наступні питання.

 - Першочергово  затверджено план розвитку комунального підприємства «Царичанська центральна лікарня» Царичанської селищної ради на 2020-2023 роки» .   План розвитку розроблений та затверджений з урахуванням можливостей, потенціалу,  реалій сьогоднішньої роботи лікарні  з метою покращення рівня та якості надання медичних послуг населенню громади та подальшого розвитку медичної галузі. А це низка заходів  із термінами виконання щодо  організаційно-управлінських змін, фінансово-економічної діяльності закладу, управління якістю надання медичної допомоги, надання паліативної допомоги.  Директор закладу  Погоріла С.М. повідомила про перспективи розвитку закладу, про затвердження  структури та  ліжкового фонду в обсязі 95 ліжок, з них 10 ліжок паліативної допомоги. Проінформувала про те, що лікарі і молодший персонал налаштовані на ефективну роботу, проходять навчання, курси, зокрема і  в он-лайн режимі для для отримання відповідної кваліфікації чи підтвердження діючої. Вкотре наголосила на  викликах і проблемах сьогодення та висловила вдячність за розуміння проблем з боку влади, депутатського корпусу, представників бізнесу, за руку допомоги медикам, які незважаючи ні на що мають лікувати та рятувати життя.

- Внесено зміни до селищного бюджету на 2020 рік в частині збільшення видатків на охорону здоров’я в сумі – 158,6 тис.грн ( на медикаменти, продукти харчування, будматеріали, на заходи з  упорядкування  території  закладів); збільшення видатків на доплату соціальним працівникам КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування(НСП)»  - 57,5 тис.грн.; затверджено видатки на забезпечення засобів захисту і дезинфікуючих засобів для виборчих комісій громади в сумі 45,9 тис.грн;  видатки на заходи з благоустрою   селища -55,0 тис.грн та фінансування   чергового етапу робіт із капремонту  Царичанської бібліотеки -120,0 тис.грн.

- Внесено зміни щодо міжбюджетних трансфертів, а саме – перерозподіл між місцевими програмами коштів, що передаються  до районного бюджету (передано кошти  для ВОЖКГ на капремонт двигуна   сміттєвоза )

- Внесено зміни до програми «Реформування та розвитку  медичної галузі  Царичанської селищної ради на 2017 -2020 роки»    в частині збільшення видатків  на  фінансування медичних закладів первинної та вторинної ланки  та виконання заходів програми в сумі 76,7 тис.грн.

- Затверджено рішення щодо   земельних   питань, які попередньо розглянуті профільною депутатською комісією.

Секретар  селищної ради   Герасименко Н.В. по закінченню роботи  сесії,  за дорученням селищного голови, подякувала  депутатам за спільну  плідну роботу,  в результаті якої  послідовно реалізовано цілий ряд   невеликих і  масштабних проектів,  закладено  основу для подальшого розвитку. Зазначила, що з утворенням громади депутати VII скликання  разом  пройшли найважливіший етап становлення, зрозумівши, що  важливим  шляхом до успіху є діалог та  розумні компроміси.

                                                                                  Виконавчий комітет Царичанської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь