A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Карантин продовжено до 31 грудня 2020 року

Дата: 30.10.2020 10:02
Кількість переглядів: 1841

Фото без опису

   Відповідно до рішення уряду  від 13.10.2020 року  на території України   карантин продовжено до 31 грудня 2020 року. Станом на 30.10.2020 року Царичанський район знаходиться в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки.

   Сьогодні украй важливо, щоб кожен з вас усвідомив близькість небезпеки і свою персональну відповідальність за швидкість поширення інфекції. Для зупинення розповсюдження коронавірусної інфекції закликаємо жителів дотримуватись карантинних обмежень, маскового режиму в громадських місцях, користуватись антисептиком та дотримуватись соціальної дистанції.

   Шановні жителі територіальної громади, не нехтуйте заходами карантину. Дбайте про своє здоров’я й оточуючих, не наражайте на небезпеку себе й своїх рідних. Від нас з вами залежить епідеміологічна ситуація в  громаді та районі. Не допустимо переходу в «червону зону», коли знову змушені будемо закривати ринки, магазини, заклади освіти та культури.

      Нагадуємо, що згідно зі статтею 44-3 («Порушення правил щодо карантину людей») Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил карантину тягне за собою накладення штрафу на громадян від одного до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 до 34 000 грн), на посадових осіб − у розмірі від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 34 до 170 000 грн). Тобто адміністративна відповідальність встановлена за самовільне залишення місця обсервації (карантину) особою, яка може бути інфіковано COVID-19.

Виконавчий комітет Царичанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь