A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Стосується кожного

Дата: 30.10.2020 11:23
Кількість переглядів: 1844

Фото без опису

    Звертаємось до жителів Царичанської об’єднаної територіальної громади!

Благоустрій нашої громади, наших сіл, селища – це питання, яке повинно стосуватися кожного мешканця. Залишатися байдужим та чекати, що хтось зробить, полагодить чи прибере замість нас, є просто безглуздо і неприпустимо.

На сьогодні в Україні проблема смітників – одна з найважливіших і найактуальніших серед проблем забруднення навколишнього середовища.  Розкидане сміття біля урн та контейнерів, стихійні звалища непотребу в місцях відпочинку та на узбіччях доріг, недопалки й обгортки від морозива на тротуарах селища, забруднені пластиковими залишками водойми… Здається, цей перелік слідів нашого безкультур’я можна продовжувати нескінченно. І мимоволі постає питання: чому ми смітимо? Невже так важко після відпочинку в лісі скласти сміття в пакет і відвезти до смітника або донести непотрібний папірець до найближчої урни?! Звісно, не важко, але зазвичай люди вважають, що прибирати слід вдома, а на вулиці чи в лісі непотрібно, бо «то не моє». Але ж насправді ми є господарями набагато більшої території, ніж власна квартира чи обійстя, – господарями своєї держави. Щоправда, не в кожного, на жаль, є таке розуміння. Ще не у кожного в свідомості відклались загальнолюдські, моральні засади, які спонукають людей берегти та цінувати оточуюче нас середовище, чистоту та охайність на власній території.

Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою нашого подвір’я, нашого селища, громади, та й держави загалом. Закликаємо ставитись до селищного майна відповідально і бережливо. Цініть роботу працівників з благоустрою, комунальників та заощаджуйте гроші селищного бюджету для більш нагальних потреб. Давайте позбуватись розрухи в головах,  починаймо любити і поважати врешті-решт себе і місце, в якому живемо ми і наші діти!

 З повагою, КП «Господарник»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь