A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Робоча зустріч з головою Дніпропетровської ОДА

Дата: 04.11.2020 11:51
Кількість переглядів: 2164

03 листопада 2020 року голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко  відвідав Царичанський район.  У Царичанській громаді очільник області мав зустріч  з  керівництвом району -  Людмилою Саліженко та Світланою Горбачовою, селищним головою Геннадієм Сумським та депутатом обласної ради Гошгаром Мухтаровим. У ході робочого візиту  Олександр Бондаренко ознайомився з ходом  та темпами будівництва із  реконструкції центральної площі в смт. Царичанка, замовником робіт якої є Департамент капітального будівництва ОДА  та  запевнив, що необхідний фінансовий ресурс  з обласного бюджету для завершення робіт буде забезпечено  в повному обсязі.

В ході зустрічі  відвідали  також  КЗ «Царичанська ЗОШ I-III», де у 2020 році  в рамках проекту  із капітального будівництва завершено  термомодернізацію  (утеплення) фасадів  школи, учнівських майстерень та інтернату,  а також замінено систему зовнішнього  водовідведення, проведено  часткове улаштування відмостки приміщень, облаштовано пандуси,  здійснено ремонт приміщення  під розміщення ресурсної кімнати  для дітей з особливими освітніми потребами, встановлено зовнішнє відеоспостереження на території школи.  При обговоренні проблемних питань, звернули увагу на необхідності встановлення протипожежної сигналізації, що буде враховано при уточненні проектних рішень, а також  на завершенні робіт по благоустрою території школи та  шкільного стадіону.

 Відвідав керівник області і стадіон «Діброва» , об’єкт будівництва, який було розпочато у 2019 році та призупинено через брак коштів у обласному бюджеті. Селищний голова Геннадій Сумський вкотре   звернув увагу присутніх на важливості цього об’єкта для  жителів не тільки  громади, а й всього району. Традиційно так склалось, що це  чи не єдине місце де проводились свята, урочистості  чи спортивні змагання, тому зважаючи на актуальність і важливість  питання  для наших жителів в ході зустрічі досягнуто домовленості про те, що  з селищного бюджету буде виділено додаткове  фінансування для здійснення перерахунку та уточнення проекту будівництва 2018 року , а необхідні кошти  з обласного бюджету на  добудову, як запевнив   Олександр Бондаренко,  будуть передбачені в обласному бюджету 2021 року, відповідно об’єкт буде включений   до переліку будівництва на 2021 рік.

 Сподіваємось на конструктивну співпрацю та  на  подальшу взаємодію у вирішенні суспільних потреб та соціально-економічних питань.

 

                            Виконавчий комітет Царичанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь