Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Робоча зустріч з головою Дніпропетровської ОДА

Дата: 04.11.2020 11:51
Кількість переглядів: 2180

Фото без опису

03 листопада 2020 року голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко  відвідав Царичанський район.  У Царичанській громаді очільник області мав зустріч  з  керівництвом району -  Людмилою Саліженко та Світланою Горбачовою, селищним головою Геннадієм Сумським та депутатом обласної ради Гошгаром Мухтаровим. У ході робочого візиту  Олександр Бондаренко ознайомився з ходом  та темпами будівництва із  реконструкції центральної площі в смт. Царичанка, замовником робіт якої є Департамент капітального будівництва ОДА  та  запевнив, що необхідний фінансовий ресурс  з обласного бюджету для завершення робіт буде забезпечено  в повному обсязі.

В ході зустрічі  відвідали  також  КЗ «Царичанська ЗОШ I-III», де у 2020 році  в рамках проекту  із капітального будівництва завершено  термомодернізацію  (утеплення) фасадів  школи, учнівських майстерень та інтернату,  а також замінено систему зовнішнього  водовідведення, проведено  часткове улаштування відмостки приміщень, облаштовано пандуси,  здійснено ремонт приміщення  під розміщення ресурсної кімнати  для дітей з особливими освітніми потребами, встановлено зовнішнє відеоспостереження на території школи.  При обговоренні проблемних питань, звернули увагу на необхідності встановлення протипожежної сигналізації, що буде враховано при уточненні проектних рішень, а також  на завершенні робіт по благоустрою території школи та  шкільного стадіону.

 Відвідав керівник області і стадіон «Діброва» , об’єкт будівництва, який було розпочато у 2019 році та призупинено через брак коштів у обласному бюджеті. Селищний голова Геннадій Сумський вкотре   звернув увагу присутніх на важливості цього об’єкта для  жителів не тільки  громади, а й всього району. Традиційно так склалось, що це  чи не єдине місце де проводились свята, урочистості  чи спортивні змагання, тому зважаючи на актуальність і важливість  питання  для наших жителів в ході зустрічі досягнуто домовленості про те, що  з селищного бюджету буде виділено додаткове  фінансування для здійснення перерахунку та уточнення проекту будівництва 2018 року , а необхідні кошти  з обласного бюджету на  добудову, як запевнив   Олександр Бондаренко,  будуть передбачені в обласному бюджету 2021 року, відповідно об’єкт буде включений   до переліку будівництва на 2021 рік.

 Сподіваємось на конструктивну співпрацю та  на  подальшу взаємодію у вирішенні суспільних потреб та соціально-економічних питань.

 

                            Виконавчий комітет Царичанської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь