A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» Царичанської селищної ради

Дата: 23.11.2020 14:40
Кількість переглядів: 1532

Фото без опису

       Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.26 Закону України «Про освіту», ст. 21 Закону України «Про позашкільну освіту», керуючись Положенням про порядок призначення і звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів комунальної власності Царичанської селищної ради, виконавчий комітет Царичанської селищної ради ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади директора КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» ЦСР.

      Основні вимоги до кандидата: є громадянином України; вільно володіє державною мовою; має вищу освіту та стаж педагогічної роботи не менше трьох років.

        Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: смт Царичанка, вул. 14 Гвардійської Дивізії, 10,  або за тел 3-23-75.         

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи: заяву,  особову картку форми П-2; автобіографію; дві фотокартки  (4 х 6); копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; копію паспорта та ідентифікаційного коду; письмову згоду на збір та обробку персональних даних; копію трудової книжки; перспективний план розвитку закладу на 1 (один) та 5 років. Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь