A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

На черговій сесії Царичанської селищної ради

Дата: 26.11.2020 11:55
Кількість переглядів: 2007

    25 листопада 2020 року відбулась 2  сесія Царичанської  селищної ради. На пленарному засіданні депутати затвердили рішення  щодо  виконання Програми соціально- економічного та культурного  розвитку Царичанської селищної ради  та звіт про  виконання селищного бюджету за 9 місяців  2020 року.  Крім цього, розглянуто зміни до показників селищного бюджету 2020 року  та внесено  відповідні зміни до  місцевих бюджетних прогам.

 В ході роботи сесії  депутатами затверджено 6 місцевих цільових програм на 2021-2024 роки у галузі житлово- комунального господарства, соціального захисту населення , земельних відносин, профілактики правопорушень, охорони навколишнього середовища, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Надано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації  щодо реконструкції  дитячого відділення  Царичанської ЦЛ під інфекційне відділення на 10 ліжок, надано дозвіл на коригування  проектно-кошторисної документації по реконструкції Стадіону Діброва   та прийнято у комунальну власність  громади адмінбудівлю  Царичанської районної ради.

 Крім цього, сесія затвердила  план діяльності Царичанської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів у 2021 році, Положення про  порядок  надання платних медичних послуг, перелік та тарифи  на медичні послуги, що надаються  КП «Царичанська центральна лікарня» .

Рішенням сесії  також затверджено  заступника селищного голови  з питань комунальної власності та земельних відносин, розвитку інфраструктури, благоустрою та правоохоронної роботи Володимира Стрільця.

                                                          

Виконавчий комітет Царичанської

селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь