A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

День математики в дитсадку

Дата: 30.11.2020 16:59
Кількість переглядів: 1814

   25 листопада  в дитсадку «Берізка» пройшло розумове, повчальне та веселе свято - День математики. У всіх групах садочка із самого ранку панувала радісна атмосфера.  Вихователі груп творчо підійшли до проведення дня, до емоцій дітей та батьків, які їх запам`ятаються та з яким настроєм вони повернуться в свої домівки.

Діти молодшої групи зустрілися з Королевою Математики, яка приготувала їм веселу  подорож  країною,  із загадками,   завданнями та іграми логіко -математичного спрямування.  Малеча зустрічала гостю в кумедних шапочках геометричних фігур-емоцій та вправно змагались на протязі дня. Королева з радістю подарувала дітям для користування в поксякденному житті  великі кубики із завданнями .

Діти середньої групи провели заняття з математики з використанням мнемо-таблиць та  отримали  цікаві розмальовки-головоломки, з якими вправно впорались.

Діти старших груп грали в дидактичні ігри,  відгадували загадки про геометричні фігури, ліпили веселі  цифри з пластиліну, грали в рухливі ігри з цифрами, виготовленими батьками вихованців.

Навіть дітлахи ясельної групи показали свої вміння викладати візерунки з геометричних фігур.  

     Якість проведення освітньої діяльності з дітьми залежить від наявності в групах демонстраційного і роздаткового матеріалу, тому вихователі постійно оновлюють  і поповнюють його згідно вимог сьогодення . Першими помічниками педагогів  у створенні математичних куточків з формування сенсорно-пізнавальної компетенції є батьки вихованців.Сподіваємось, що тісна співпраця з батьками вихованців даватиме і надалі плідниий результат в освітньому процесі ЗДО.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь