A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Розвиваємо творчий потенціал учнівської молоді Царичанської ОТГ

Дата: 08.12.2020 11:14
Кількість переглядів: 1753

Не перший рік у комунальному закладі «Царичанський Будинок дитячої та юнацької творчості» працює авіамодельний гурток під керівництвом Єлісєєва Антона Володимировича. Вихованці цього творчого об?’єднання – майбутні авіаконструктори, інженери, винахідники. Адже заняття у  гуртку забезпечують набуття ними техніко-технологічних умінь і навичок, досвіду власної творчої діяльності, розвивають конструкторські здібності, винахідливість, просторове і логічне мислення, уяву, фантазію розширюють науковий світогляд, готують до активної науково-дослідницької роботи. 

 З метою розвитку спортивно-технічних видів спорту в області, як ефективного засобу підвищення ролі науково-технічної творчості у всебічному гармонійному розвитку особистості,  відбувся обласний етап Всеукраїнських змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі літаків у приміщенні) (заочний).

Царичанську об’єднану територіальну громаду на цих змаганнях представляла команда  авіамодельного гуртка комунального закладу «Царичанський Будинку дитячої та юнацької творчості» у складі Загребельного Станіслава,  Смірнова Дмитра та Кмітя Павла.

Змагання проводилися з дотриманням усіх протиепідемічних заходів гострої респіраторної хвороби COVID-19 та правил роботи на період адаптивного карантину.

З нетерпінням чекаємо підведення підсумків роботи обласного журі та оголошення результатів. Сподіваємося на перемогу, бо ми того варті!

 

Виконавчий комітет Царичанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь