A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Четверта чергова сесія Царичанської селищної ради

Дата: 10.02.2021 15:44
Кількість переглядів: 1520

Фото без опису

 

10 лютого 2021 року відбулася четверта чергова сесія Царичанської селищної ради. Основними питаннями якої стали питання, щодо виконання фінансових планів таких комунальних підприємств як: КП «Господарник», КНП «Царичанський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КП «Царичанська центральна лікарня» за 2020 рік.  

Депутатами було затверджено звіти про виконання цільових бюджетних програм Царичанської селищної ради за 2017-2020 роки в галузі охорони здоров’я, соціального захисту, культури, охорони навколишнього середовища. Заслухали звіти про виконання програм реформування і розвитку ЖКГ, розвитку місцевого самоврядування, інформатизації Царичанської селищної ради і ін.

Також, за рішенням депутатів Царичанської селищної ради, на посаду старости Прядівського старостинського округу затверджено Володимира Сливчука. На контрактній основі на посаду директора КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» призначено Оксану Ромашко та на посаду директора КЗ Преображенський ДНЗ «Малятко» - Ольгу Камалову.

Крім цього, були внесені зміни до рішення про селищний бюджет на 2021 рік та до стратегії Царичанської громади на 2017-2025 роки.

Одноголосно було прийнято рішення щодо звернення депутатів Царичанської селищної ради до Президента України, Прем’єр міністра України, Голови національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та Антимонопольного комітету України про недопущення зростання у 2021 році тарифів на природний газ та послуги розподілу природного газу газорозподільними підприємствами та тарифів на електроенергію.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь