A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Методичні рекомендації для співвласників багатоквартирних будинків: розробка енергоефективних проектів

Дата: 23.04.2021 14:53
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

23 грудня 2015 року Науково-технічна рада Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України одноголосно затвердила «Методичні рекомендації для співвласників багатоквартирних будинків: розробка енергоефективних проектів». Починаючи з цього дня, енергоефективна модернізація будівель стала легкозрозумілим процесом для мешканців багатоквартирних будинків. Методичні рекомендації детально пояснюють як саме впроваджувати енергоефективні заходи та де на них знаходити кошти.

Зокрема, Методичні рекомендації пропонують методологію попередньої оцінки потенціалу економії енергії у багатоквартирному будинку, таким чином, дозволяючи співвласникам приймати обґрунтовані рішення щодо реалізації заходів з підвищення енергоефективності. Крім того, у брошурі надані чіткі пропозиції щодо шляхів взаємодії з підрядниками та виконавцями робіт при впровадженні енергоефективних заходів. Методичні рекомендації охоплюють увесь життєвий цикл проекту: від прийняття рішення про його розробку до реалізації та подальших будівельних робіт і узагальнюють основні етапи з підвищення енергоефективності багатоквартирного будинку.

Ці практичні рекомендації дозволять мешканцям багатоквартирних будинків краще зрозуміти як підвищити енергоефективність будівлі та як владнати усі організаційні питання під час процесу реалізації енергоефективних заходів. Таким чином, жителі будуть краще поінформовані та зможуть легше приймати добре виважені рішення щодо енергетичної модернізації будинку.

Методичні рекомендації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь