A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

День Енергії в громаді!

Дата: 27.04.2021 10:59
Кількість переглядів: 549

В умовах сьогодення утеплювати оселі та бути економними – модно й необхідно! 

    Дні Енергії є засобом своєрідної кількаденної «мобілізації» мешканців, підприємців, представників громадських організацій, щоб усім разом замислитися над перспективами виробництва і споживання енергії в себе в селищі, місті, регіоні, країні та світі.

         Мета Днів Енергії – це насамперед підвищення поінформованості місцевих громад стосовно сучасних способів ощадного й ефективного використання енергії та ширшого залучення відновлюваних джерел енергії в руслі загальноєвропейської політики протидії глобальній зміні клімату. Вуглекислий газ, на думку фахівців, є основним винуватцем зміни клімату та погіршення здоров’я людей, адже він подразнює дихальні шляхи, викликає головний біль, запаморочення тощо. СО2 викидається в атмосферу, коли ми спалюємо паливо, необхідне для виробництва енергії. Отже, зменшуючи споживання світла, води, тепла, зменшуватиметься і їх виробництво, а значить і викидів парникових газів буде менше.

        Періодично, в закладах освіти громади  проводяться Дні Енергії з метою популяризації економного енергоспоживання. Дітей ознайомлюють, яким чином зекономити енергоносії, що використовуються в житлових приміщеннях, установах, організаціях, яким чином економно споживати енергію тощо. Для кращого засвоєння інформації школярі переглядають мультиплікаційні фільми, насичені корисними порадами з енергоефективності.  

        Радісно, що юне покоління розуміє важливість і необхідність економії енергії. 

         До багатьох простих заходів із енергозбереження може приєднатися кожен громадянин, адже набагато простіше і дешевше зберігати тепло й електроенергію, аніж сплачувати величезні рахунки.

         Зміни починаються з усвідомлення! До вирішення глобальних проблем кожному з нас достатньо зробити маленький крок. Тож давайте крокувати разом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь