A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

За результатами особистого прийому громадян

Дата: 15.06.2021 17:27
Кількість переглядів: 2261

Фото без опису

             Сьогодні, 15 червня,  у населених пунктах  Царичанської громади  провели  прийом громадян депутат Дніпропетровської обласної ради Гошгар  Мухтаров   та селищний  голова Геннадій Сумський. Під час прийому жителі в основному зверталися зі своїми важливими особистими проблемами та питаннями, що стосуються життя громади.

     Більшість людей приходили з приватними питаннями, зокрема про виділення матеріальної допомоги у зв’язку зі складними життєвими обставинами звернулося 7 чоловік.

         Крім цього, мешканців  турбують питання благоустрою  населених пунктів , медичного обслуговування, соціального захисту та інші. Так, станом доріг турбувались жителі с. Михайлівка (колективне звернення) та жителі вул.Каштанової с. Прядівка. Мешканці с. Комарівка також звернулись щодо ремонту дороги та вуличного освітлення. У Михайлівці відвідувачі  порушили питання щодо медичного обслуговувування, прийому сімейного лікаря. Актуальними  були  питання щодо надання послуг територіальним центром соціального обслуговування в громаді (Прядівка, Преображенка), а також щодо  легальної зайнятості сільського  населення та працевлаштування.

     Всі звернення були взяті під особистий контроль обласного депутата та селищного голови.

      Подібні зустрічі є найбільш ефективним засобом комунікації і об’єднання, коли під час живого спілкування громадяни  мають змогу висловити свої побажання для покращення життя, а їхні обранці у владі – почути пропозиції та потреби для оперативного їх вирішення.

    Цього дня обласний депутат, селищний голова разом з старостами також оглянули об’єкти будівництва –  шкільний стадіон у с. Бабайківка та колишнє приміщення Михайлівської школи, яке буде переобладнане  під адмінбудівлю старостинського округу і розміщення ФАПу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь