A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці Конституції України, відкриття паркової зони та Ділового і культурного центру Царичанської громади

Дата: 25.06.2021 16:27
Кількість переглядів: 3358

25 червня  у Царичанці відбулися  урочистості   з нагоди    25-ї  річниці Конституції  України  та   офіційне  відкриття реконструйованої центральної площі, Ділового і  культурного центру громади, де протягом останнього року тривали ремонтні роботи.

У заходах взяли участь  Царичанський селищний голова  Геннадій Сумський, голова  Дніпропетровської обласної ради  Микола Лукашук, заступник голови Дніпропетровської  обласної державної адміністрації Володимир Орлов, голова Дніпровської районної державної адміністрації Микита Загрійчук, голова Дніпровської районної ради  Максим Лещенко, народний депутат України  Денис Маслов, депутати Дніпропетровської обласної ради Гошгар Мухтаров та Володимир Пісоцький.

Крім цього, до заходів долучились представники органів місцевого самоврядування, представники Царичанської державної податкової інспекції , Управління пенсійного фонду України   та  Управління  Державної казначейської служби України  в Царичанському районі , Царичанського  районного центру зайнятості населення та інших установ , закладів, численна громадськість.

У вітальних промовах очільників  області, громади та  депутатів  звучало спільне бажання  об’єднати  нас усіх у прагненні змінювати  життя на краще, проявляти відповідальність, самовіддано працювати і цим забезпечити справжній розквіт  Приорілля та нашого регіону, гідне житття громадян, щасливий завтрашній день наших дітей. 

Прикладом об’єднання спільних зусиль, людських та фінансових ресурсів  є не один реалізований  проект на території області та нашої громади, коли кошти  державного, обласного, місцевого бюджету  спрямовувались на  об’єкти інфраструктури, значущі соціальні проекти.

Результат такої  співпраці  сьогодні у нашій громаді – це оновлена паркова зона та Діловий  і культурний центр.  Реконструкція площі проведена за кошти обласного бюджету із співфінансуванням із селищного бюджету.  Сучасні архітектурні рішення, втілені у проекті  оновленої центральної площі, уже  стали окрасою нашого селища, гарним  місцем для  відпочинку.

Прикладом ще однієї співпраці є партнерство з програмою DOBRE, результатом  якої  стало відкриття  Ділового та культурного центру громади.

За фінансової підтримки USASID громадою реалізовано 3 проекти, які сприяли створенню на базі Публічної бібліотеки Царичанської селищної ради Ділового та культурного  центру громади.  

 Тут створено 4   зони  -  молодіжний центр,  краєзнавчий музейсучасну  бібліотеку та зона Бізнесу наразі це ЦНАП, а згодом - місця для роботи, консультацій, стажування, проектів  міжнародної технічної допомоги, тренінгів та ін.  

Мешканці селища та  гості  свята  відвідали  приміщення Ділового та культурного центру, ознайомилися з виставками  художніх робіт вихованців Дитячої мистецької школи та  виставкою виробів народних майстрів Царичанської громади.

Святкову атмосферу присутнім  подарували творчі колективи та солісти Царичанської мистецької школи  та Центру культури і дозвілля Царичанської селищної ради.

Ми любимо наше рідне селище та  з кожним роком робимо, щоб  воно ставало  кращим.  

 Тому бажаємо усім  -  нехай ніколи не залишає вас віра в світле майбутнє нашої держави, а досвід, творча енергія і розум будуть спрямовані на благо власної родини і українського народу.

 Міцного Вам здоров’я, щастя, достатку, миру та звершення усіх планів !

 

Виконавчий комітет Царичанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь