A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

У селі Преображенка Царичанської громади відзначили 30-ту річницю Незалежності України.

Дата: 26.08.2021 15:23
Кількість переглядів: 2653

Фото без опису

24 серпня на центральній площі села Преображенка панувала святкова та доброзичлива атмосфера – відзначали 30-ту річницю Незалежності України.

На урочисту подію привітати жителів громади зі святом завітали голова Царичанської громади – Геннадій Сумський, депутат Дніпропетровської обласної ради – Гошгар Мухтаров та голова Об’єднаного Конгресу азербайджанців у Дніпропетровській області Наджаф Садаф Огли Ахмедов.

Перш ніж розпочати офіційну урочисту частину свята, на центральній вулиці села в честь Дня Державного Прапора України було розгорнуто 150- метровий прапор України, як символ державності та єдності України.

У цей святковий день шановані гості бажали жителям міцного здоров’я, достатку та родинного затишку, а  селу Преображенка – стабільності та процвітання, розвитку та гарних подій. Кращим мешканцям села  було вручено подяки та грамоти, звучали слова вдячності  усім, хто допоміг у організації та проведенні заходу.  Не оминули увагою і молоді родини, які в своїй сім’ї дочекались поповнення, їм були вручені цінні подарунки.   

За високі досягнення  у навчанні, активну життєву позицію та з нагоди 30- ї річниці Незалежності України грамотами та іменними стипендіями депутата обласної ради  Гошгара  Аладдін  Огли  Мухтарова були відзначені  випускники  Преображенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., які закінчили заклад у  2020 та 2021 роках.

Цього ж дня на центральній площі с. Преображенка відбулась  ще одна приємна подія. За  підтримки Царичанської селищної ради та обласного депутата - Гошгара Аладдіна Огли Мухтарова  урочисто відкрито пам’ятник Тарасу Шевченку  Великому Кобзареві, українському  мислителю, поету, художнику і просвітителю, творчість якого єднає українців по всьому світу.

Зі святковою концертною програмою виступали  творчі колективи та окремі виконавці Царичанської громади, а також гості – народний артист України  Гурбан Аббасов,  відома співачка і телеведуча Наталія Кудряшова та дитячий ансамбль азербайджанської діаспори.

На завершення був організований святковий феєрверк.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь