A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

На черговій 11 сесії селищної ради

Дата: 23.10.2021 10:46
Кількість переглядів: 2441

Фото без опису

22 жовтня під головуванням Царичанського селищного голови Геннадія Сумського відбулась 11 чергова сесія Царичанської селищної ради VIII скликання.

В ході пленарного засідання депутати  заслухали інформацію виконуючого обов’язки керівника Слобожанської окружної прокуратури Дніпропетровської області Станіслава Батрака про роботу прокуратури на території громади за 6 місяців 2021 року. Були схвалені зміни до селищного бюджету на 2021 рік з урахуванням раніше внесених змін. Піднімалось питання щодо ситуації з опалювальним сезоном у комунальних закладах громади. За інформацією заступника селищного голови на сьогоднішній день складені і направлені на погодження до ТОВ «Газопостачальна компанія» Нафтогаз Терейдинг»  договори на поставку газу за ціною близько 17 грн. за куб. м. Проведена вся необхідна підготовча робота до старту опалювального сезону за алгоритмом, запропонованим на рівні держави, так як ситуація з цінами на газ, тендерними закупівлями  у цьому напрямку  є типовою для споживачів -бюджетників на  території України.  Наразі договірна документація вже  на розгляді у Нафтогазі,  найближчим часом  очікується підтвердження договірних відносин  щодо  ціни та обсягів газу на опалювальний період 2021- 2022 років.

Крім цього, на сесії  затвердили перелік проектів-переможців громадського бюджету Царичанської селищної ради на 2021 рік, якими стали:

- проект «Диско зал – центр культурного розвитку для громади села Прядівки»;

-  проект «Креативний простір школи для громади села Преображенка»;

-  проект «Облаштування приймального відділення з палатами інтенсивної терапії та анестезіології КП «Царичанська центральна лікарня» ЦСР;

- проект «Від безпеки руху – до безпеки життя»(Царичанська ЗОШ);

- проект «Сучасний інформаційно-комунікативний освітній простір «Віконечко в сучасний медіапростір для дошкільнят» в ЗДО №5 «Вишенька»;

Вартість кожного проекту становить 50 тис. грн.

Також  на сесії були розглянуті питання що стосувались житлово-комунальної сфери, зокрема були прийняті з обласної у комунальну власніть громади 2 шкільні автобуси для Царичанської та Бабайківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, комплект навчального обладнання для кабінету фізики Царичанської школи та надано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту спортивної зали Царичанської філії І-ІІ ступенів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь