Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

19 жовтня 2022 року відбулось чергове засідання виконкому Царичанської  селищної ради

Дата: 19.10.2022 16:34
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

На засіданні розглянули питання щодо забезпечення життєдіяльності громади, фінансування установ та закладів, здійснення інших соціально-захищених видатків з селищного бюджету.

          Так, члени виконкому  затвердили  план заходів  щодо підготовки проекту селищного бюджету на 2023 рік з урахуванням особливостей та вимог законодавства в умовах воєнного часу.

Крім цього, внесено зміни до бюджету 2022 року.  Як  і раніше зазначалось, бюджет громади зараз має більш соціально направлений характер. У зв’язку з воєнним станом та обмеженнями у фінансуванні будівництво, ремонтні роботи та капітальні видатки,  у обсягах  передбачених на 2022 рік,   наразі не виконуються. На протязі року здійснюється перерозподіл видатків на потреби актуальні на сьогоднішній день.

  Наразі уточнено  видатки соціального направлення, зокрема на облаштування місць проживання ВПО,  для забезпечення своєчасного початку та проходження опалювального періоду, а також отримано трансферти з обласного бюджету на завершення облаштування кисневої станції у Царичанській лікарні, співфінансування з Ляшківської громади на  спільне утримання  наших  медзакладів, а також кошти з держбюджету на відшкодування витрат по утриманню ВПО в Бабайківському ліцеї.

   На черговому засіданні виконкому погоджено надання матеріальної допомоги громадянам, що потрапили в складні життєві обставини,  допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань. Таку допомогу у жовтні  отримають 29 осіб, в тому числі  за пропозиціями депутатів обласної ради Г. Мухтарова та  В. Сергєєва 15 наших жителів.  Також, за зверненнями військовослужбовців та членів їх родин надано матеріальну допомогу 13 заявникам. З селищного бюджету надано допомогу на поховання загиблого військовослужбовця та встановлення пам’ятника.

Крім цього, затверджено протокол житлової комісії, яким взято на  квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування. А також взято на облік 25 сімей  на отримання  житла, призначеного для тимчасового проживання ВПО.

Задоволені заяви громадян по збиранню хмизу, включаючи і  заяви внутрішньопереміщених осіб, а також  - звернення 35 мешканців громади  щодо надання послуг соціального характеру Територіальним центром соціального обслуговування.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь