A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення посади директора комунального підприємства «Виробниче об’єднання житлово-комунального господарства» Царичанської селищної ради

Дата: 13.01.2023 08:32
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

      Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  керуючись Положенням про порядок призначення і звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів комунальної власності Царичанської селищної ради, затверджений  рішенням селищної ради від 06 лютого 2019 року № ¬¬ 1020-48/VII, виконком Царичанської селищної ради ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення посади  директора комунального підприємства «Виробниче об’єднання житлово-комунального господарства» Царичанської селищної ради.

Основні вимоги до кандидата:  громадянство України;  вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста  або магістра; стаж  роботи на керівних посадах нижчого рівня  на підприємствах, організаціях незалежно від форми власності  або в органах державної влади, органах місцевого самоврядування у  відповідній сфері управління  не менше  ніж  5 років.           
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім’я голови конкурсної комісії виконкому селищної ради документи: заяву про участь у конкурсі,  особову картку форми П-2; автобіографію; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; копію паспорта та ідентифікаційного коду; копію військового квитка; письмову згоду на збір та обробку персональних даних; копію трудової книжки; пропозиції щодо подальшої господарської та фінансово-економічної діяльності підприємства (програма діяльності, бізнес-план).
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу, щоденно з 09.00 до 16.00 (крім суботи, неділі) за адресою: смт Царичанка, вул. 14 Гвардійської Дивізії, 10.
Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов'язків,  оплати праці, тощо можна отримати за тел.  05690 3-23-75 або  за вищевказаною адресою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь