A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ДЕЛЕГАЦІЇ СЛОБОЖАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 01.02.2023 18:09
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

27 січня Царичанку з одноденним візитом відвідала делегація із Слобожанської громади. До складу якої увійшли представники закладів культури та місцевої влади.

Гості знайомились з результатами проектів, які були реалізовані Царичанською громадою у співпраці з іноземними партнерами. Як приклад реалізації масштабного інфраструктурного проекту, гостям було презентовано культурно-діловий центр (коворкінг центр), 4 об’єднані простори на базі КЗК «Публічна бібліотека» ЦСР.

Проект, який реалізовано у рамках співпраці з Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Гості були захоплені цікавою екскурсією та історичною спадщиною нашого краю.

Знайомство розпочали у бібліотеці, де ознайомилися з діяльністю працівників, була презентована виставка робіт сучасного художника та скульптора Царичанки Олександра Шабанова. Представники делегації мали змогу поспілкуватися з митцем та обмінятися досвідом.

Під час спілкування представники обох громад обговорили актуальні питання, які стосуються функціонування та розвитку закладів культури в умовах сьогодення.

Екскурсія продовжилася у краєзнавчому музеї, де співробітники закладу розповіли про минуле і сьогодення краю, про видатних діячів, реалізовані проекти та сучасні методи роботи музейників.

Заключним етапом зустрічі для делегатів була демонстрація молодіжного простору .

Зустрічі представників громад – це активний діалог, під час якого діляться успішними практиками та досвідом, обговорюють актуальні питання і сучасні тенденції для успішного функціонування подібних закладів. Обговорюють питання місцевих програм, перспективи їх актуалізації та реалізації в умовах сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь