Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Отримали допомогу з Фонду Міжнародної Солідарності

Дата: 16.03.2023 15:05
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

Вдруге отримуємо гуманітарну допомогу від Фонду Міжнародної Солідарності за проєктом "Гуманітарна допомога для України", який фінансується в рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Дякуємо за підтримку голові правління Фонду Міжнародної Солідарності в м.Варшава (Fundacija Solidarnosci Miedzynarodowej) Рафалу Дзенцьоловському та їх представникам в м. Львів Роману Шевчуну та Оксані Петрухі.

Цього разу з міста Львів доставлено – генератори 8 кВт 3-ф та 3,5 кВт - 12 шт. та 6 шт. відповідно, пічки з комплектуючими – 12 шт., загальною вартістю 76680,96 злотих.

Генератори потужністю 8 кВт 3-ф за запитом КП "Царичанське ВО ЖКГ" Царичанської селищної ради передані комунальному підприємству для забезпечення безпеки енергопостачання об’єктів централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в громаді.

Пічки та установки генерації електроенергії на 3,5 кВт – знаходитимуться на зберіганні в КП "Господарник" Царичанської селищної ради для поповнення місцевого матеріального резерву на випадок запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (розпорядження голови виконавчого комітету Царичанської селищної ради № 31-Р від 10.02.2022 "Про номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву Царичанської селищної територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій", зі змінами).

"Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, благодійники дарують не просто матеріальні цінності, а дають надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди", - селищний голова Геннадій Сумський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь