Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Відбулось засідання виконкому Царичанської селищної ради

Дата: 16.03.2023 15:57
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

16 березня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Геннадія Сумського. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Так, у рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, та соціального захисту. Розглянуто заяви громадян про надання дозволу на збирання хмизу, про присвоєння адресних номерів та прийнято відповідні рішення. Задоволено заяви про надання з селищного бюджету одноразової матеріальної допомоги громадянам, що потрапили у складні життєві обставини та одноразової допомоги військовослужбовцям в період проходження ними військової служби. Також, затверджено рішення про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів обласного бюджету на виконання доручень виборців (депутати обласної ради Г.Мухтаров, В. Пісоцький).

Членами виконкому окремо було обговорено та підтримано рішення щодо роботи закладів культури та спорту Царичанської селищної ради у період воєнного стану. Заслухали звіти про роботу клубних закладів громади, публічної бібліотеки, Центру культури і дозвілля, ФСК «Мир» та Царичанської ДЮСШ. Обговорили напрямки, які потрібно активізувати, зокрема, залучення більшого числа учасників у організації культурно- мистецьких та спортивних заходів, включаючи осіб із числа внутрішньопереміщених, активна робота з молоддю та відновлення діяльності клубів за інтересами для осіб поважного віку, поліпшення доступності і асортименту культурно- мистецьких послуг, підтримка ініціатив громадськості, створення умов для організації здорового та безпечного дозвілля, збільшення кількості спортивних секцій та відродження волейбольного руху. Із початком квітня 2023 року заклади культури та ФСК «Мир» у повному обсязі будуть переведені із вимушеного простою у звичний режим роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь