Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Царичанська громада підписала договір про співробітництво з Дніпровською політехнікою

Дата: 12.04.2023 16:01
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

 

11 квітня делегація Царичанської громади зустрілась  з керівництвом НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology .

 

Партнерські відносини з одним із найпрестижніших вишів Придніпров’я відкривають нові можливості співробітництва   у сфері науки і освіти, розвиток  зеленого туризму, дослідження  у сфері екології.

 

Крім цього, це  навчання та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування, виробничі практики та стажування студентів, профорієнтаційна робота серед молоді.   Одним із напрямків також є налагодження і розвиток контактів з міжнародними організаціями (фондами) з метою можливого залучення засобів для реалізації інноваційних проєктів,   спільна підготовка та участь у них, обмін інформаційно-консультативними послугами.

Обговорили подальшу співпрацю із Університетом щодо плідного розвитку STEM-освіти на базі Царичанського ліцею  та продовження навчання дітей за програмою Mechatronic Lab і  участь у змаганнях із мехатроніки.

Після підписання Меморандуму для представників громади провели екскурсію будівлею вищого навчального закладу.   Оновлені  аудиторії, коворкінг- центри  та різноманітні простори для студентів, кабінети для дослідження у сферах енергозабезпечення і розробки деталей за допомогою 3D-принтерів ,  геологічний  музей каміння і багато іншого – така сучасна і креативна Політехніка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь