A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Чергова сесія Царичанської селищної ради

Дата: 06.07.2023 09:00
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

Одне з основних питань сьогоднішньої чергової сесії Царичанської селищної ради - фінансування видатків щодо підготовки закладів освіти до навчального року. Частиною підготовки звісно є облаштування укриттів. Не кожна будівля дитсадка чи школи спроектована так, щоб мати бомбосховище , тому такі зони облаштовуються у підвальних приміщеннях, де вони є. Або ж влаштовуються модульні укриття - це,зокрема, Прядівський та Юр’ївський старостинський округи. Для відкриття дитсадків та ліцеїв наразі триває необхідна робота, включаючи приведення сховищ у належний стан до вимог і рекомендацій ДСНС.

Щодо інших питань черги денної, що відбулась 05 липня 2023 року. Внесли зміни до місцевих цільових програм та до бюджету громади,продовжили на три роки контракт з директором КЗ " Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Головковою Інною, розглянули земельні питання за заявами громадян та прийняли відповідні рішення щодо управління комунальним майном. Одним,з яких було передача частини приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості для ФСК "Мир".

Відтак, тренажерний зал із підвального приміщення житлової багатоповерхівки на "11 кварталі" буде перенесено у нову будівлю. Невдовзі стартують ремонтні роботи із приведенням спортивної зали до належних умов для зайняття спортом. В планах - оновлення наявного обладнання та тренажерів на сучасні.

За усім,що відбувалося на сесії, спостерігали члени Молодіжної ради Царичанської громади.

Такі ініціатви проводяться

у рамках взаємодії,активного залучення і роботи з молоддю.

Активну молодь громади запросили на засідання ради. Їм цікаво, як все працює,як приймаються рішення. Де беруться кошти і як вони розподіляються. Подивитись із середини,що таке бюджет і яка роль депутата.

Напевне,серед цих юнаків та дівчат будуть і ті,хто в майбутньому також прийматиме важливі рішення щодо освіти,соціального захисту, охорони здоров'я та інших сфер життєдіяльності громади. У них все попереду. Все буде 🇺🇦

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь