A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Співробітництво з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Іскра Волі» Україна - Норвегія - Данія

Дата: 11.08.2023 10:28
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Українці мужньо сприймають нелегкий час боротьби з російським агресором. Люди об’єднуються заради перемоги та допомоги тим, хто найбільше цього потребує.

Ми неоднарозово писали про щиру та вагому взаємодію Царичанської селищної ради з «БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ «ІСКРА ВОЛІ» за підтримки гуманітарних неурядових організацій DanChurchAid (Данія)🇩🇰та Norwegian Church Aid (Норвегія)🇳🇴.

Зараз хочеться подякувати за допомогу у вигляді наборів засобів гігієни особам з інвалідністю I та II груп, які проживають на території Царичанської громади. Даній категорії населення видано 271 санітарно-гігієнічних наборів та 28 пакунків підгузків для дорослих.

Продовжується співпраця фонду та громади у напрямку залучення місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб до суспільно-корисних робіт з покращення санітарних та гігієнічних умов на території Громад. Громадяни працюють у відповідності до трудового законодавства України, з ними заключено трудові договори, працівники соціально захищені, забезпечені необхідним обладнанням та отримують заробітну плату. Учасники програми виконують роботи на території с. Царичанка, сіл Дубове, Турове, Лисківка, Селянівка, а також у кожному старостинському окрузі громади: Бабайківському, Михайлівському, Юріївському та Прядівському.

Для проведення таких робіт Фондом закуплені матеріали та інвентар. Так, проводиться прибирання тротуарів, пішоходних доріжок, скверів та зон відпочинку; підтримання благоустрою придорожних територій; косметичний ремонт об’єктів соціальної сфери (роботи, пов’язані з WASH (водопостачання, санітарія та гігієна).

Залучення внутрішньо переміщених осіб до такої діяльності сприяє розвитку їх інтеграції в суспільно-корисне життя громади та суттєво покращує санітарний стан її території.

Які б ми сильні не були, дружнє плече збільшує наші сили! Дякуємо Фонду за підтримку! Бажаємо добра, процвітання та гармонії!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь