Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

22 серпня відбулась чергова сесія Царичанської селищної ради

Дата: 22.08.2023 16:35
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Депутати затвердили звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку   Царичанської селищної ради та звіт про виконання селищного  бюджету за 6 місяців 2023 року. Внесено зміни до селищного бюджету  та відповідно до місцевих цільових програм .
Відповідно до затвердженого звіту - заходи соціально-економічного розвитку у першому півріччі поточного року, перш за все,  стосувались забезпечення безперешкодного функціонування  закладів освіти, охорони здоров’я, культури та безпечного середовища життєдіяльності громади. 

Тож, фінансовий ресурс, в першу чергу   спрямовувався на улаштування укриттів у закладах освіти – поточні ремонти та   забезпечення обладнанням, системи вентиляції та кондиціювання, тощо.  
 По інших заходах  - реалізація розпочатих проектів соціально-економічного розвитку також буде продовжена, в тому числі із залученням позабюджетних коштів через участь в конкурсах та грантових заявках.  Зокрема, наразі, виготовлена проектна документація на капремонт сховища Будинку школярів та  Бабайківського  ліцею, ремонт покрівлі адміністративної будівлі  селищної ради та окремих  її приміщень  для розміщенням ЦНАП (бувша адміністрація),  та затверджена ПКД по реконструкції мережі теплопостачання цієї будівлі. У частині приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості та у  спортивній залі ДЮСШ активно триває ремонт.  
Крім цього,  замовником робіт  - Департаментом   капітального будівництва  Дніпропетровської ОДА  у липні відновлено  будівельні роботи по стадіону Діброва.   Відповідно, нагляд здійснюється замовником, а фінансування  - це кошти обласного бюджету.  

Слід зазначити, що  в плані соціально-економічного розвитку продовжуємо співробвтництво з міжнародними організаціями, фондами. Головне -  співпраця направлена на безпечне функціонування територій зараз і на  стабільний розвиток у подальшому.
Спільні проекти містять як  інфраструктурну складову, так і компонент соціального направлення. Мова йде про отримання  матеріалів та обладнання для  пунктів обігріву та забезпечення роботи критичної інфраструктури;   меблі,  сантехніка та кухонне обладнання для соціального шелтеру для внутрішньопереміщених осіб с. Михайлівка. А також інші проекти -  облаштування кризової кімнати для осіб, що постраждали від домашнього насильства на базі лікарні, цифровий освітній центр для дітей від 6 до 17 років на базі БДЮТ та дитячий простір для книголюбів на базі Публічної бібліотеки, майстер-класи  з арт-терапії та психологічні тренінги, надання гуманітарної допомоги фізичним особам пільгових категорій та медичним закладам, тощо.


З інших питань черги денної  - депутатами прийнято рішення з питань управління комунальним майном, земельних питань та заслухано звіт про роботу поліцейських офіцерів громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь