Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ТРИМАЙМО ОСВІТЯНСЬКИЙ СТРІЙ, З ВІРОЮ У ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!!!

Дата: 29.08.2023 14:28
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

29 серпня 2023 року відбулася серпнева педагогічна конференція працівників закладів освіти Царичанської селищної ради. Цей рік, як і попередній, ставить перед освітянами нелегкі завдання…. Та, розуміючи важливість своєї місії, освітянська спільнота громади робить все можливе, щоб наші дітлахи отримували знання у безпечному середовищі.

Та кожного дня, кожної години …. хвилини ми всі пам’ятаємо, кому ми завдячуємо мирними світанками та спокійними ночами……..

29 серпня - День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Воїни світла стояли і стоять на смерть за кожного з нас – за те, щоб молоде покоління мало гідне майбутнє у незалежній країні. У цей день освітяни громади як і всі українці подякували загиблим захисникам та виявили пошану, вдягнувши символічний сонях пам’яті. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них!!!

Традиційно у цей день були відзначені кращі педагоги за наслідками минулого та підготовки до нового навчального року. Цьогоріч освітянська спільнота вітала молодого спеціаліста – Житник Анну Олександрівну, яка розпочне свою роботу на посаді вчителя англійської мови Царичанської філії Царичанського ліцею. То ж побажаємо вдалого старту на педагогічній ниві та ласкаво просимо у освітянську родину Царичанської громади!

У рамках серпневих зустрічей пройшли засідання міжшкільних методичних об’єднань вчителів закладів загальної середньої освіти, працівників дошкільних установ. Конструктивно пройшло і засідання «круглого столу» з керівниками закладів освіти за участі голови Царичанської громади Геннадія Сумського.

На завершення серпневого зібрання всі присутні долучитися до ініціативи «Тримаймо стрій!!!», особисто передавши щирі слова нашим ангелам-охоронцям, написавши власноруч їм свої побажання…. Ця листівка надійде до наших воїнів разом із черговою маскувальною сіткою, яку педагоги із «Жіночого батальйону Приорілля» сплели для наших захисників напередодні нового навчального року.

Тож тримаймо освітянський стрій - із вірою у ЗСУ!!!!!!

Шановні освітяни! Бажаємо всім у новому навчальному році здоров’я, миру, успішних та результативних кроків на шляху розвитку освіти громади.

Ми йдемо у новий 2023-2024 навчальний рік із впевненістю, що на цьому освітньому фронті у нас буде перемога. У вас є запал, натхнення, енергія, якою ви повинні заряджати все навкруги. Впевнені, коли у нас буде перемога по всіх фронтах, у нас буде подальший розвиток. Той розвиток, до якого ми так прагнули!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь