Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Вітали з професійним святом вчителів, бібліотекарів та ветеранів бібліотечної справи

Дата: 28.09.2023 14:26
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

У цей осінній теплий🌞 день конфренцзала Публічної бібліотеки приймала освітян, працівників та ветеранів бібліотечної справи.

Ошатні усміхнені педагоги, бібліотекарі та жінки-ветерани, незважаючи на скрутні часи, радо зустрічали один одного та керівництво громади. Для останніх - це особливий привід висловити подяку педагогам за їхню натхненну працю та вміння надихати інших.

Зі словами вдячності до присутніх звернувся Царичанський селищний голова Геннадій Сумський та депутат Дніпропетровської обласної ради Гошгар Мухтаров.

Грамотами за високий професіоналізм, сумлінну та бездоганну працю по формуванню сучасного іміджу освіти, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти були нагороджені вчителі Царичанського ліцею: Вовк Світлана, Гаража Олена, Онищенко Валентина, Шаровська Марина, Цегельник Юлія; вчителі Бабайківського ліцею: Налісна Галина, Шайтанова Наталія; педагог-організатор Прядівського ліцею Масленнікова Інна; викладачі Дитячої мистецької школи: Радиш Оксана та Постольник Людмила; фахівець комунальної установи «Царичанський інклюзивно-ресурсний центр» Середа Людмила, керівник гуртка комунального закладу «Царичанський Будинок дитячої та юнацької творчості» Колодяжна Леся.

З нагоди Всеукраїнського Дня Бібліотек нагородили Мачулу Оксану та Солодку Олександру. Грамоти вручили і ветеранам бібліотечної справи Журбенко Любові та Костенко Людмилі.

Музичні вітання на святі звучали від учасників ансамблю «До-місолька», хору «Голосок», креативністю вразили учні Царичанського ліцею, граційністю потішила бальна хореграфічна композиція. Але найбільш теплим і зворушливим був відеоролик від дошкільнят.

Прийде час – і минуть дні воєнного лихоліття ! І над нашою землею знову зійде яскраве сонце на мирне блакитне небо. І замайорить синьо-жовтий стяг від Заходу до Сходу у найвіддаленіших містечках та селах нашої країни. Кожен із нас щиро вірить, що скоро настане той день , коли закінчиться війна і наші хлопці і дівчата повернуться додому. Цей день обов’язково буде! Ми віримо у нашу перемогу! Ми віримо у наші ЗСУ!

Дякуємо українським військовим за захист!

Тримаємо стрій і продовжуємо працювати для Перемоги🇺🇦 !

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь