Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Відкриття Центру професійної кар’єри

Дата: 17.10.2023 16:33
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

17 жовтня 2023р. на базі ДПТНЗ «Царичанський аграрний професійний ліцей» відбулося відкриття Центру професійної кар’єри та активність у форматі «круглого столу» за темою: «Пріоритетна взаємодія системи П(ПТ)О із соціальними партнерами в рамках функціонування Центру професійної кар’єри на базі ЗП(ПТ)О області» (регіональний компонент). Така діяльність колективу навчального закладу направлена на впровадження Концепції реалізації державної політики у сфері професійної освіти «Сучасна професійна (професійно-технічна) освіта на період до 2027 року».

Гостями та учасниками «круглого столу» були Людмила Гришаєва - заступник директора НМЦ ПТО у Дніпропетровській області, Геннадій Сумський - голова Царичанської ОТГ, Юлія Омелян - голова Ляшківської сільської громади, Наталія Швець – директор ДПТНЗ «ЦАПЛ», Людмила Сураєва – головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради, Ганна Плець – керівник Царичанського відділу Дніпровської філії Дніпропетровського ОЦЗ, Олена Щербина – керівник гуманітарного відділу виконавчого комітету Ляшківської сільської ради.

Одночасно на заході діяли локації, на яких проводились майстер-класи з ліцензованих професій та тренінг з педколективом про нові методи профорієнтаційної роботи.

Учасники івент-заходу обговорили перспективи підтримки та реалізації успішної кар’єри майбутніх кваліфікованих робітників, їх професійної мобільності в рамках соціального партнерства, відповідно до потреби регіону, територіальних громад, ринку праці, вікового цензу і соціального статусу населення, в умовах воєнного та повоєнного стану в країні. Центр надаватиме послуги для ВПО, для ветеранів ЗСУ, особам з особливими потребами, звільненим з ЗСУ, інвалідам, звільненим з буцегарні.

Захід відбувся в очно-дистанційному форматі.

🌈Успішного старту та вдалої діяльності Центру!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь