Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Вітаємо працівників соціальної сфери громади!

Дата: 05.11.2023 08:13
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Шановні працівники соціальної сфери громади!

Прийміть сердечні привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери, яке відзначається в першу неділю листопада.

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення.

Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Це робота і з нашими громадянами поважного віку, і з сім’ями, що потрапили в складні життєві обставини , з дітьми-сиротами, з сім’ями патронатних вихователів, ВПО, ветеранами війни та іншими вразливими категоріями громадян. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

Від себе особисто та від імені депутатського корпусу селищної ради бажаю вам натхнення і творчих успіхів у вашій благородній справі!

Впевнений, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання і великий практичний досвід на досягнення нової якості життя жителів Царичанської громади.

З повагою,

селищний голова Геннадій Сумський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь