A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Мета у всіх одна єдина – щаслива, обдарована дитина.

Дата: 14.01.2018 17:59
Кількість переглядів: 730

 «Особистісно-орієнтовані технології в педагогічній роботі з обдарованими дітьми» - така тема засідання методичного об’єднання, яке відбулося у стінах комунального закладу «Царичанський Будинок дитячої та юнацької творчості» Царичанської селищної ради. Для спільної роботи були також запрошені тренери-викладачі фізкультурно-спортивного клубу «Мир».  Адже саме ці два заклади є і залишаються осередками всієї організаційно – масової позакласної роботи з дітьми та молоддю на території Царичанської об’єднаної територіальної громади; закладами, що забезпечують їх змістовне дозвілля, організаторами творчих конкурсів, фестивалів, виставок, концертів, змагань, тобто заходів, де діти та молодь можуть проявити свої здібності і таланти. А виявлення, розвиток і підтримка обдарованих дітей – це одне із основних завдань системи  сучасної позашкільної освіти в Україні.

         Всі присутні на засіданні стали учасниками передачі «Стосуються кожного».  Методист КЗ «ЦБДЮТ» Самарська Н.І. провела багато цікавих вправ, які в подальшому можуть допомогти у виявленні, розкритті та підтримці юних талантів, які відвідують гуртки та спортивні секції. Проведено міні-диспут про частоту появи обдарованих дітей; у режимі «мозкового штурму» визначено види та типи обдарованих дітей; з метою визначення якостей, якими має володіти педагог для роботи з обдарованими дітьми пройшла вправа «Паркан ідей».

         Учасники засідання притримуються єдиної думки, що «людина творить людину, творчість породжує творчість…» і кожен день роботи з дітьми – тому підтвердження. Наші педагогічні колективи  докладають всіх зусиль , аби кожен вихованець у дорослому житті зміг досягти успіху, бути професіоналом. Не кожній дитині судилось стати видатним музикантом, художником, співаком, архітектором або артистом. Але кожна – має відкрити в собі творця, адже без творчої діяльності неможливий гармонійний розвиток і формування особистості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь