Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Вакцинація населення України - це питання національної безпеки

Дата: 20.11.2023 15:58
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

Національний портал з імунізації створено ГС" Коаліція за Вакцинацію” завдяки підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту “ Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерство охорони здоров'я України та Центр громадського здоров’я України .

Тому важливо, щоб сторони, долучені до цього процесу, мали доступ до актуальної та достовірної інформації про вакцини, щеплення, процедуру та локації надання цієї медичної послуги.

У квітні 2023 року розпочав роботу НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОРТАЛ З ІМУНІЗАЦІЇ vaccine.org.ua (далі - Портал). На Порталі представлені інформація про інфекційні хвороби, а також Календар щеплень та рекомендації щодо вакцинації для різних груп населення. Публікуються національні та регіональні новини вакцинації. Надаються роз’яснення щодо нормативно - правової бази у сфері імунізації. Є бібліотека вакцинації, де зібрані методичні рекомендації та корисні матеріали для медичної спільноти, закладів освіти та пересічних громадян. На Порталі консультують експерти з різних регіонів України, оновлюється перелік пунктів щеплень.

Звертаємо Вашу увагу, що на Національному порталі з імунізації функціонує розділ «Навчання, події», де розміщується інформація про офлайн- та онлайн-курси та заходи з теми імунопрофілактики для медичних працівників і громадськості.

Портал з імунізації:

• сприяє підвищенню охоплення профілактичними щепленнями та запобіганню вакцинокерованим захворюванням завдяки поширенню публікацій та навчальних матеріалів для громадськості та медичних працівників;

• розширює можливості спілкування щодо безпеки, ефективності та використання вакцин у широкій спільноті пацієнтів, батьків, медичних установ і державних установ охорони здоров’я.

📌Цей Портал покликаний стати унікальним інформаційним хабом, де кожен – від мами, яка планує перші щеплення дитині, до медичного працівника, який безпосередньо займається імунопрофілактикою – зможе знайти актуальну та корисну інформацію про вакцинацію.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь