Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

🐉КРАСА ВРЯТУЄ СВІТ🐉

Дата: 28.12.2023 15:36
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

🐉КРАСА ВРЯТУЄ СВІТ🐉

Ідучи у справах повз святково прибрану ялинку, що знаходиться в центрі селища Царичанка біля фонтану, чи просто гуляючи з дитиною парковими стежками, ви не могли не помітити новорічну фотозону, створену дбайливими руками працівників закладів шкільної і позашкільної освіти нашої громади. Серед цієї краси вигідно вирізняються яскраві і кумедні фігурки тварин, котрі мають свою цікаву історію створення…

Як порадувати своїх земляків в новорічні свята чимось неординарним, щоб створити мотиваційний гарний настрій? Виготовити з підручних матеріалів милу і симпатичну тваринку, котра символізувала би прийдешній рік за східним гороскопом – така ідея виникла у директорки Преображенського ліцею Тетяни Кудрявцевої. А втілити таку ініціативу допомогли двоє талановитих і прекрасних душею людей. І ось вже четвертий рік поспіль ми маємо можливість милуватися веселими героями – Бичком, Тигром, Зайцем, а цього разу, і Дракончиком, які ніби вітають кожного, хто потрапляє в казкову новорічну локацію. З приємністю відзначимо, що попри усі виклики часу, такі символи новоріччя будуть з’являтися кожного року. І це стане хорошою традицією!

… Живе в селі Преображенка дуже дружна і творча сім’я Василя і Наталії Гордузів, в якій зростають троє дітей - школярів. Господар родини Василь Миколайович має, як кажуть в народі, золоті майстровиті руки і світлу голову. Все, до чого прикладає чоловік свої руки, перетворюється у шедевр. І будинок, і обійстя у Гордузів стараннями домашнього майстра , радують односельців красою і добротністю. Тож пропозицію Тетяни Валеріївни Василь Гордуз охоче підтримав. Додамо, що придбати матеріали для роботи допомогли і зараз допомагають староста Людмила Чернявська та виконавчий комітет Царичанської селищної ради. Спочатку з’явився симпатичний Бичок🦬, незабаром сонячний Тигр🐅, далі – 🐰Зайчик і Дракон🐲 – символ майбутнього 2024 року. Кумедного Дракончика пан Василь зробив на честь дружини Наталії, яка народилася в рік цієї тварини.

Василь Гордуз змайстрував, а розмалювала звіряток не менш обдарована Аделіна Кудрявцева, випускниця Преображенського ліцею і художнього відділення Царичанської дитячої мистецької школи. Хист до малювання відкрився у дівчини ще з малих років. Зараз 18 – річна Аделіна – талановита художниця і дизайнерка. Обрала професію архітекторки і навчається в будівельній академії.

Неможливо відірвати погляд від «гороскопних» фігурок, адже вони такі барвисті, насичені усіма яскравими 🌈кольорами веселки, і водночас, теплі і позитивні. Від таких кольорів мимоволі поліпшується настрій, якого усім нам так не вистачає у важкому сьогоденні. Дивлячись на красу, створену руками наших майстрів, ми наснажуємось до життя. Це дає нам силу і впевненість у тому, що все буде добре. В тому, що скоро дочекаємось Миру і Перемога буде за українським народом.

З радістю запрошуємо мешканців громади і Приорілля частіше навідувати нашу святкову 🎄новорічну локацію, бо красу і позитивний настрій ніхто не відміняв💙💛!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь